Connect with us

Ακαδημίες

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η χρονιά για τα «Γρανιτάκια»! | pics

Με μία πολύ όμορφη γιορτή έκλεισαν τη σεζόν οι μικροί ποδοσφαιριστές του Γρανίτη

 

Σε μία πολύ όμορφη γιορτή που ετοίμασαν οι υπεύθυνοι της ακαδημίας, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Γρανίτη έκλεισαν ιδανικά την σεζόν. Στο πλαίσιο της γιορτής, πραγματοποιήθηκαν απονομές μεταλλίων, αλλά και στήθηκε μία μεγάλη ψησταριά για μικρούς και μεγάλους.

Η ενημέρωση του Γρανίτη:

Mε τον ιδανικότερο τρόπο, έκλεισε και η φετινή ποδοσφαιρική σεζόν για τα Γρανιτάκια. Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας, κύριοι Δημητριάδης, Καρατζάκης, Αμπραμασβίλι, μαζί με τους προπονητές κυρίους Λιοδάκη, Βουρδουμπά, Αμαραντίδη, ετοίμασαν μια όμορφη εκδήλωση για παιδιά και γονείς, που περιλάμβανε, πολύ μουσική με d.j.,  ποδόσφαιρο για όλους, απονομές μεταλλίων για τα Γρανιτάκια μας και μια τεράστια ψησταριά για μικρούς και μεγάλους.

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι οι άνθρωποι της Ακαδημίας μας και οι προπονητές που έχουμε επιλέξει, έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν, στη διάρκεια της σεζόν για να περνάνε καλά τα παιδιά μας.

Θέλουμε επίσης, να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και οι περισσότεροι από αυτούς μας βοηθούν και στην καθημερινότητα της ακαδημίας και τέλος, να ευχηθούμε στα παιδιά όλου του κόσμου, να έχουν την υγειά τους, καλή ξεκούραση από σχολείο και ποδόσφαιρο και τα ξαναλέμε αρχές Σεπτεμβρίου στο σπίτι μας-γήπεδο της Αγίας Μαρίνας.

Ευχαριστούμε το κρεοπωλείο “meat quality” στο Σταλό, που για ακόμα μια φορά πρόσφερε αφιλοκερδώς το άφθονο κρέας που γέμισε τις ψησταριές μας.

 

Ακαδημίες

3o Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων: Ο απολογισμός του πολυπληθέστερου camp τερματοφυλάκων στο νησί

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Με επιτυχία η ετήσια εκδήλωση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας για την ολοκλήρωση της σεζόν

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Mε Ντάνιελ Μπατίστα και Δανάη Σιδηρά το 2ο Sitia pro soccer camp

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO