Connect with us

Χανιά

Δυνατοί επιχειρηματίες των Χανίων στο πλευρό του Ροκάκη – Κλίμα συσπείρωσης γύρω από την ομάδα

Αρκετοί επιχειρηματίες των Χανίων έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να βοηθήσουν το πρότζεκτ της ομάδας και να σταθούν στο πλευρό του Αντώνη Ροκάκη στη νέα προσπάθεια για την επίτευξη του μεγάλου στόχου 

 

Τα Χανιά θα κάνουν για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν την προσπάθειά τους να πετύχουν κάτι ιστορικό, που δεν είναι άλλο από την άνοδο στην Super League 1. Το συγκεκριμένο γεγονός, όπως είναι φυσικό, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον από αρκετούς επιφανείς επιχειρηματίες του νομού, προκειμένου να σταθούν στο πλευρό του Αντώνη Ροκάκη και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας.

«Το μεγάλο μου παράπονο πρόπερσι ήταν η συμπαράσταση του κόσμου των Χανίων και αναφέρομαι γενικότερα για την  κοινωνία των Χανίων απέναντι  στην ομάδα που εκπροσωπεί το νομό Χανίων σε επαγγελματική κατηγορία. Τώρα όμως υπάρχουν αρκετοί εγνωσμένοι επιχειρηματίες των Χανίων που έχουν εκφράσει την πρόθεση τους να συμπαρασταθούν στη διοίκηση και να  βοηθήσουν το πρότζεκτ μας. Οι συζητήσεις συνεχίζονται σε αυτό το επίπεδο. Ανεξάρτητα όμως από την εξέλιξη αυτών των επαφών, η ομάδα προχωράει… » ανέφερε χαρακτηριστικά στην χθεσινή (27/06) συνέντευξη τύπου που έγινε στο πλαίσιο της παρουσίασης του Δημήτρη Σπανού ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, επιβεβαιώνοντας το σχετικό ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη γίνει αρκετές  επαφές με τοπικούς δυνατούς επιχειρηματίες που έχουν εκφράσει τη διάθεσή τους να στηρίξουν τον Αντώνη Ροκάκη και την ΠΑΕ. Οι επαφές πρόκειται να συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα και αναμένονται σύντομα εξελίξεις. Ιδιες πηγές αναφέρουν πως μέχρι στιγμής περίπου 10 επιχειρηματίες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να συνδράμουν, άλλοι με μεγαλύτερη, άλλοι με μικρότερη συμμετοχή.

Το σίγουρο και το θετικό, είναι ότι έχει ένα διαμορφωθεί ένα κλίμα συσπείρωσης γύρω από την ομάδα και τον Αντώνη Ροκάκη και εφόσον αυτό το ενδιαφέρον δηλωθεί και εμπράκτως θα ισχυροποιήσει σημαντικά τη χανιώτικη ομάδα.

Συνεντεύξεις

Μπάτζιος στο sportcaster.gr: Κλείνει ένας κύκλος – Η ομάδα έχει κάνει βήματα μπροστά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Το αντίο του Μπάτζιου στα Χανιά – “Ήταν τιμή να είμαι αρχηγός της ομάδας!”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Τα πρώτα δείγματα για το ρόστερ που θέλει ο Σπανός

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO