Connect with us

Χανιά

Σπανός: Με εξιτάρει ότι τα Χανιά δεν έχουν παίξει στην Super League – Θα είμαστε έτοιμοι

Ο Δημήτρης Σπανός παρουσιάστηκε επίσημα από την διοίκηση των Χανίων, δείχνοντας έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του

 

Πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα η παρουσίαση του Δημήτρη Σπανού που αναλαμβάνει τα ηνία των Χανίων τη νέα σεζόν αντικαθιστώντας τον Γιάννη Ταουσιάνη στον πάγκο. Ο έμπειρος τεχνικός παρουσιάστηκε από τον Αντώνη Ροκάκη στο ξενοδοχείο «Σαμαριά» και έδειξε έτοιμος για τη νέα πρόκληση. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στον προκάτοχό του, όσο και στις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Σπανός:

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο για τα καλά του λόγια. Είναι σημαντικό άνθρωποι που είναι σοβαροί, μετρημένοι στην δουλειά τους και στη ζωή τους, να σε επιλέγουν. Για εμένα είναι μετάλλιο να με επιλέγουν καλοί άνθρωποι όπως ο πρόεδρος και η διοίκηση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή εδώ. Εξίσου σημαντικό είναι ότι έγιναν πολύ γρήγορα τα πράγματα με την φυγή του Γιάννη Ταουσιάνη, τον οποίο θέλω να συγχαρώ για την πορεία του. Όσο αυστηρά και να κρίνεις έναν άνθρωπο, όταν είναι επιτυχημένος φαίνεται. Με εξιτάρει το γεγονός ότι έρχομαι σε μία ομάδα που δεν έχει παίξει ποτέ Super League. Με εξιτάρει το γεγονός ότι το όνομα ενός προπονητή μπορεί να μείνει στην ιστορία ενός συλλόγου. Τα χρήματα και η δόξα έρχονται και παρέρχονται. Αυτό που μένει είναι οι φιλίες και οι ανθρώπινες σχέσεις.

Ευχαριστώ την διοίκηση που με επέλεξε. Δεν άλλαξε τίποτα, υπάρχει πλάνο, όμως υπάρχει πλάνο με το σκεπτικό ότι η ομάδα θα πλαισιωθεί με παιδιά που θα θέλουν να είναι εδώ, θα γίνουν ένα με τον κόσμο και την ομάδα. Δικαίωμα των παιδιών που επέλεξαν άλλες ομάδες, αλλά και δικό μας δικαίωμα να επιλέξουμε καλύτερους παίκτες από αυτούς που είχαμε. Θέλουμε να επιλέξουμε μία ομάδα σοβαρή. Θα φτιάξουμε μία ομάδα με μεγαλύτερη εμπειρία. Το πρωτάθλημα το παίρνεις με την δουλειά, την καθημερινότητα, την οργάνωση και το έχω δει τις ημέρες που είμαι εδώ.

Νιώθω ότι είμαι εδώ χρόνια και θέλω να είμαι στο τέλος της σεζόν αγαπητός κι εγώ όπως άλλοι συνάδελφοι μου. Οι κινήσεις θα είναι πάρα πολύ προσεκτικές. Όλοι κάνουμε λάθη. Να ξέρετε ότι την στιγμή που θα πρέπει θα είμαστε έτοιμοι. Όχι για να πάρουμε το πρωτάθλημα αλλά για να παίζει η ομάδα μου το κάθε 90λεπτο σαν να είναι το τελευταίο. Έχω πολλή όρεξη για να δουλέψω. Θα ήθελα περισσότερο να δείξω πράγματα με την δουλειά μου και όχι με τα λόγια μου».

Για τον σχεδιασμό της ομάδας: «Το πλάνο της ομάδας ήταν να κρατηθεί ο μεγαλύτερος κορμός. Αναγκαστικά δεν γίνεται αυτό όμως, γιατί η επιλογή κάποιων ήταν διαφορετική. Οι ανανεώσεις που έχουν γίνει είναι δεδομένες. Κάναμε και μία προσπάθεια για κάτι άλλο, το οποίο δεν μπορούμε να το πούμε. Κάποιος παίρνει το δρόμο του, άλλος έχει τις επιλογές του. Με βάση το 25-26, ως αριθμό ρόστερ θα είμαστε έτοιμοι όταν θα πρέπει. Σήμερα ήταν η πρώτη μεταγραφή και θα έχουμε μεγαλύτερη και καλύτερη συνέχεια. Χωρίς να θέλω να θίξω τον Κώστα που έχει προσόντα και θέλει να τα δείξει στην ομάδα. Θα είμαστε έτοιμοι, ίσως λίγες μέρες αργότερα αλλά θα είμαστε».

Χανιά

Πρόταση σε Ματάους για παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Τέλος για τα Χανιά ο Μαζουλουξής, επέστρεψε στην Κηφισιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Συνεντεύξεις

Μπάτζιος στο sportcaster.gr: Κλείνει ένας κύκλος – Η ομάδα έχει κάνει βήματα μπροστά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO