Connect with us

ΟΦΗ

Καραχάλιος: Όσες προτάσεις και να είχα, επέλεξα τον ΟΦΗ | video

O Ζήσης Καραχάλιος παραχώρησε δηλώσεις στο OFI TV για την επιλογή του να έρθει στον ΟΦΗ

 

Ο Ζήσης Καραχάλιος αποτελεί παίκτης του ΟΦΗ με κάθε επισημότητα και μιλώντας στην κάμερα της ομάδας τόνισε ότι είναι έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο Όμιλος ήταν η μοναδική του επιλογή.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του ΟΦΗ και ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους συμπαίκτες μου” είπε αρχικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ και συνέχισε: “Ήμουν πολύ πιεσμένος το τελευταίο χρονικό διάστημα που μιλούσαμε με την διοίκηση του ΟΦΗ, μου έδειξε πόσο πολύ με ήθελε και έδειξα και εγώ πόσο πολύ ήθελα να έρθω”.

Όσον αφορά την απόφαση του να έρθει στον ΟΦΗ υπογράμμισε πως “η πρώτη μου επιλογή και πρώτη μου επιθυμία ήταν να έρθω στον ΟΦΗ. Όσες προτάσεις και να είχα, επέλεξα τον ΟΦΗ γιατί μου αρέσει το project που μου έχουν παρουσιάσει και πρόκειται για μια μεγάλη και ιστορική ομάδα με απίστευτο κόσμο. Οι φιλοδοξίες και το κίνητρο μου με τον ΟΦΗ είναι πολύ μεγάλες. Ανυπομονώ να πιάσω δουλειά στο γήπεδο και να παίξω μπροστά στον κόσμο του ΟΦΗ ώστε να δώσω και την ψυχή μου για αυτήν την ομάδα”.

ΟΦΗ

Ξεκινά το χτίσιμο του ΟΦΗ της νέας σεζόν ο Δέλλας

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Χριστόπουλος: Έχω μεγάλο κίνητρο – Θέλω να ξεκινάω στην βασική ενδεκάδα | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χριστόπουλου ο ΟΦΗ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO