Connect with us

Στίβος

Εντός Ολυμπιακής πρόκρισης και η Σκαρβέλη

Η αθλήτρια του Ελευθερίου Βενιζέλου βρίσκεται στην Ολυμπιακή ομάδα στίβου, σύμφωνα με τις ανανεωμένες λίστες του ranking αυτής της εβδομάδας που έχουν αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα της World Athletics

 

Η Σταματία Σκαρβέλη βρίσκεται στην Ολυμπιακή ομάδα στίβου για το Παρίσι, απόρροια των καλών εμφανίσεών της σε μίτινγκ του εξωτερικού. Αυτό προέκυψε από την ανάρτηση των ανανεωμένων λιστών του ranking αυτής της εβδομάδας που έχουν αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα της World Athletics. Η σφυροβόλος του Ελευθερίου Βενιζέλου βρίσκεται στην 32η θέση του σχετικού ranking και αναμένεται να βρεθεί στο Παρίσι δίχως να έχει σημειώσει το όριο για την πρόκριση.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι η World Athletics θα αναρτήσει τη λίστα με όσους/ες έχουν προκριθεί στις 2 Ιουλίου 2024. Μέχρι τα μεσάνυχτα της 4ης Ιουλίου, η διεθνής ομοσπονδία θα δέχεται επιστολές άρνησης συμμετοχής. Το διήμερο 4-6 Ιουλίου θα γίνει η ανακατανομή των θέσεων στους επιλαχόντες βάσει ranking.

Στις 7 Ιουλίου θα αναρτηθεί η τελική λίστα και οι Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές θα μπορέσουν να δηλώσουν τους αθλητές και τις αθλήτριες πριν από την καταληκτική ημερομηνία της 8ης Ιουλίου.

Στίβος

Πρωτιά για την 4Χ100 μ. Ανδρών του Ελευθέριου Βενιζέλου στον Βόλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Στίβος

Χάλκινο για τον Νυφαντόπουλο στον Βόλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Στίβος

Συναρπαστικός τελικός στη σφυροβολία στον Βόλο – 1ος ο Φραντζεσκάκης, 2ος ο Αναστασάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO