Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

Ξαφνικό διαζύγιο με Ντόστανιτς ο Διαγόρας

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Διαγόρα αποτελεί ο Ράτκο Ντόσταντις, με την ομάδα της Ρόδου να ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Σέρβο προπονητή, για λόγους ανωτέρας βίας.

 

Δεν θα συνεχίσει στον Διαγόρα ο Ράτκο Ντόστανιτς, με τους Ροδίτες να ανακοινώνουν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με τον Σέρβο τεχνικό. Μάλιστα, στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά σε λόγους ανωτέρας βίας, αλλά και σε μια άριστη συνεργασία τους τελευταίους πέντε μήνες.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την λύση συνεργασίας με τον Σέρβο προπονητή Ράτκο Ντόστανιτς.

Με τον Ράτκο είχαμε για περίπου πέντε μήνες μια άριστη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, χωρίς να υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ωστόσο για λόγους ανωτέρας βίας και χωρίς να υπάρχει παράπονο σε καμία απο τις δύο πλευρές, αναγκαζόμαστε να διακόψουμε την συνεργασία μας, λέγοντας στον επίλογο “εις το επανιδείν”

Τον ευχαριστούμε για όλα όσα εχει προσφέρει στην ομάδα του Διαγόρα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε ότι αποφασίσει να κάνει στη συνέχεια.

Ράτκο, σ ευχαριστούμε για όλα.

Χανιά

Το αντίο του Μπάτζιου στα Χανιά – “Ήταν τιμή να είμαι αρχηγός της ομάδας!”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Παναχαϊκή: Δικός της ο Ισπανός μέσος Τσάβι Καστεγιάνο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Νέο μεταγραφικό χτύπημα από την Κηφισιά: Ανακοίνωσε τον Νταβίντ Σιμόν!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO