Connect with us

Σούπερ Λιγκ

Πήρε και άλλο τερματοφύλακα η Athens Kallithea – Ανακοίνωσε τον Μπερναμπέ

Η Athens Kallithea συνεχίζει δυναμικά την μεταγραφική της ενίσχυση και μέρα σε 24 ώρες ανακοίνωσε 2 μεταγραφές τερματοφυλάκων, καθώς μετά από αυτή του Γκέλιου, γνωστοποίησε την συμφωνία της και με τον Ισπανό Μπερναμπέ Μπαραγκάν.

 

Με την φανέλα της Athens Kallithea θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Μπερναμπέ Μπαραγκάν, με τον 31χρονο Ισπανό τερματοφύλακα να τα βρίσκει σε όλα με την ομάδα της Αθήνας και το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, είναι η επιτυχής ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων.

Ο Μπερναμπέ αγωνίζεται στην Αλμπαθέντε στην 2η κατηγορία της Ισπανίας και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες και από την 1η Ιουλίου θα μπορεί να ταξιδέψει στην Ελλάδα. Αυτή είναι η 2η προσθήκη τερματοφύλακα μέσα σε 24 ώρες, καθώς είχε προηγηθεί αυτή του Γιάννη Γκέλιου.

Η ανακοίνωση:

Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού τερματοφύλακα Bernabé Barragán, γνωστού ως Bernabé, ο οποίος θα ενταχθεί στην ομάδα μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Albacete της Segunda División την 1η Ιουλίου 2024, με την προϋπόθεση της επιτυχούς ολοκλήρωσης των ιατρικών εξετάσεων.

Ο Bernabé, 31, πέρασε από τις Real Betis, Atlético Madrid, και Gimnàstic πριν πάει στην Albacete, όπου πέρασε τις τελευταίες τέσσερις σεζόν και διατέλεσε αρχηγός της ομάδας.

Γεννημένος στο Los Palacios y Villafranca στην επαρχία της Σεβίλλης, ο Bernabé αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της ομάδας της γενέτειράς του, Real Betis, κάνοντας το επαγγελματικό του ντεμπούτο με τη Real Betis B στην τρίτη κατηγορία σε ηλικία 18 ετών, και μετρώντας συνολικά 11 συμμετοχές με τις ρεζέρβες κατά τις σεζόν 2011/12 και 2012/13, πριν φύγει για την Atlético Madrid.

Ο Bernabé πέρασε τέσσερις σεζόν στην Atlético Madrid, προπονούμενος τακτικά με την πρώτη ομάδα, ενώ παράλληλα διεκδικούσε χρόνο συμμετοχής με την Atlético Madrid B κατά την περίοδο 2013/14 έως 2016/17.

Αφού πήγε στην Gimnàstic τον Ιούλιο 2017, ο Bernabé έγινε τακτικός βασικός για πρώτη φορά στην καριέρα του, μετρώντας 23 συμμετοχές ως βασικός (δέχθηκε 32 γκολ, κράτησε έξι clean sheets) στη Segunda División τη σεζόν 2018/19 και 28 συμμετοχές ως βασικός (δέχθηκε 38 γκολ, κράτησε πέντε clean sheets) στη Segunda División B τη σεζόν 2019/20.

Τον Αύγουστο 2020, ο Bernabé επέστρεψε στη Segunda División με την Albacete. O Bernabé πήρε τα γάντια του βασικού στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές της σεζόν, αλλά μέχρι τότε ο σύλλογος όδευε ήδη προς τον υποβιβασμό στην τρίτη κατηγορία. Την επόμενη σεζόν, όμως, ο Bernabé επιλέχθηκε για αρχηγός της ομάδας και βοήθησε την Albacete να επιστρέψει στη Segunda División, έχοντας δεχθεί μόλις 17 γκολ και κρατώντας 14 clean sheets σε 25 αγώνες. Ο Bernabé διατήρησε το περιβραχιόνιο του αρχηγού με την ομάδα στη Segunda División τις τελευταίες δύο σεζόν, καταγράφοντας συνολικά 55 συμμετοχές ως βασικός, έχοντας δεχθεί 68 γκολ και κρατώντας 14 clean sheets.

Καλωσήρθες, Bernabé.

Σούπερ Λιγκ

Ελεύθερος ο Μπαΐροβιτς από Λεβαδειακό

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

Μπέος: Αισθάνομαι ντροπή και κλαίω για τις άδειες εξέδρες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

ΑΕΚ – Αλκμαάρ 0-6 | HIGHLIGHTS |

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO