Connect with us

Πόλο

Με Μυριοκεφαλιτάκη η Εθνική στο “Thetis Cup”

Το τουρνουά θα γίνει στη Χαλκίδα και αναμένεται να αποτελέσει ένα δυνατό τεστ για την Εθνική Γυναικών εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων

Ένα δυνατό τεστ, στην κορύφωση της προετοιμασίας της εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, αποτελεί για την Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών το διεθνές τουρνουά “Thetis Cup”, στο δημοτικό κολυμβητήριο της Χαλκίδας 28-30/6, με τη συμμετοχή κορυφαίων δυνάμεων του αθλήματος.

Εκτός της Ελλάδας, στο τουρνουά θα μετάσχουν οι Εθνικές ομάδες της Αυστραλίας, του Καναδά, της Γαλλίας και της Ουγγαρίας.

Η ομοσπονδιακή τεχνικός Αλεξία Καμμένου θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει πράγματα πριν από το κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη, σε ένα δυνατό τουρνουά με αγώνες υψηλού επίπεδου και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια.

Ανάμεσα στις 23 πολίστριες που μετέχουν στην προετοιμασία της Εθνικής βρίσκεται και η Ρεθυμνιώτισσα Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.

Πιο αναλυτικά οι αθλήτριες: Αλεξάνδρα Ασημάκη (ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON), Ευαγγελία Καρύτσα, Διονυσία Κουρέτα, Ελευθερία Φουντωτού (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR), Αριάδνη Καραμπέτσου, Ειρήνη Νίνου, Σοφία Τορνάρου, Ελένη Σωτηρέλη (ΕΘΝΙΚΟΣ GOLDFORCE), Αθηνά-Δήμητρα Γιαννοπούλου, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελένη Ελληνιάδη, Μαρία Πάτρα (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ελένη Ξενάκη, Βασιλική Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Στεφανία Σάντα, Χριστίνα Σιούτη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Φωτεινή Τριχά, Ιωάννα Χυδηριώυη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ).
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ “THETIS CUP”

Παρασκευή 28/6: 10.00 Αυστραλία – Ουγγαρία, 11.45 Ελλάδα – Γαλλία, 18.30 Γαλλία – Ουγγαρία, 20.15 Ελλάδα – Καναδάς.

Σάββατο 29/6: 10.00 Αυστραλία – Γαλλία, 11.45 Καναδάς – Ουγγαρία, 18.30 Γαλλία – Καναδάς, 20.15 Ελλάδα – Αυστραλία.

Κυριακή 30/6: 10.15 Αυστραλία – Καναδάς, 12.00 Ελλάδα – Ουγγαρία.

Πόλο

Πρεμιέρα με νίκη για την Εθνική Γυναικών – Γκολ η Μυριοκεφαλιτάκη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Εθνική Γυναικών: Νίκη απέναντι στην Γαλλία του Λοράντου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

ΝΟΧ: Η κλήρωση των μίνι παίδων στα τελικά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO