Connect with us

Διεθνή

Ισοπαλία και… μαζί στους «16» Σλοβακία και Ρουμανία

Ισοπαλία σαν… νίκη για Σλοβακία και Ρουμανία, με τις δύο χώρες να μένουν στο 1-1 και να προκρίνονται στην επόμενη φάση του EURO 2024

 

Η Ρουμανία και η Σλοβακία βρίσκονται στους «16» του EURO 2024 καθώς το μεταξύ τους 1-1 στο «Βαλντστάντιον» της Φρανκφούρτης αποδείχθηκε σκορ πρόκρισης, μέσω του 5ου ομίλου.

Στην πρώτη θέση κατετάγη η Ρουμανία του Έντουαρντ Ιορντανέσκου που θα αντιμετωπίσει τη Σλοβενία ή την Ολλανδία στις 2 Ιουλίου στο Μόναχο. Προκρίθηκε ως τρίτη και η Σλοβακία που «πέφτει πάνω» στην Αγγλία ή την Ισπανία στις 30 Ιουνίου. Το προβάδισμα στους Σλοβάκους έδωσε ο Ντούντα στο 8΄, ενώ ισοφάρισε ο Ραζβάν Μάριν με πέναλτι στο 37΄.

Σλοβακία (Φραντζέσκο Καλτσόνα): Ντουμπράβκα, Πέκαρικ (90+2΄ Γκιόμπερ), Βάβρο, Σκρίνιαρ, Χάντσκο, Κούτσκα, Λομπότκα, Ντούντα (90+2΄ Μπέρο), Σράντζ (78΄ Ντούρις), Χαράσλιν (70΄ Σούσλοφ), Στρέλετς (70΄ Μπόζενικ)

Ρουμανία (Έντουαρντ Ιορντανέσκου): Νίτσα, Ράτσιου, Ντράγκουσιν, Μπούρκα, Μπάνκου, Μάριους Μάριν, Ραζβάν Μάριν (86΄ Ρους), Στάντσιου, Κόμαν (58΄ Σορέσκου), Χάτζι (66΄ Μαν), Ντράγκους (66΄ Πούσκας)

Διεθνή

EURO 2024: Ξεχωρίζει το Γαλλία – Βέλγιο, κόντρα σε “Έλληνες” η Πορτογαλία

Συνεχίστε την ανάγνωση

Διεθνή

Πρόκριση με μπόλικο άγχος για την Αγγλία κόντρα στην Σλοβακία!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Διεθνή

0-1 ο Σρανζ για την Σλοβακία, τιμωρεί την παιδική άμυνα των Άγγλων! | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO