Connect with us

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Δύο ακόμα προσθήκες ο Ηρόδοτος

Δύο ακόμα μεταγραφικές προσθήκες ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Ηροδότου

 

Την απόκτηση της Αθηνάς Μανιαδή και της Βάσως Τριαλώνη ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Ηροδότου που έφτασε τις οκτώ αθλήτριες.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Μεγαλώνει αριθμητικά αλλά και ποιοτικά το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του συλλόγου το οποίο αριθμεί ήδη οκτώ αθλήτριες και θ’ ακολουθήσουν και άλλες. Άλλες δύο μεταγραφές για τον γυναικείο Ηρόδοτο, ενίσχυση και από Α’ Εθνική και έχει και συνέχεια! Η οικογένεια του γυναικείου τμήματος του συλλόγου καλωσορίζει τα νέα της μέλη σε αυτήν, τις Αθηνά Μανιαδή και Βάσω Τριαλωνη. Αθηνά, Βάσω καλώς ήρθατε στον σύλλογο και στη Νέα Αλικαρνασσό, σας ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες με τα “μπλε”.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ

Η ΑΘΗΝΑ ΜΑΝΙΑΔΗ

Η έμπειρη εξτρέμ ξεκίνησε από την ομάδα της Καλλιθέας στην Α’ Εθνική, συνέχισε στην Ένωση Δόξα Άρτεμις σε Β’ και Γ’ κατηγορία και μετέπειτα πήγε στον ΟΦΗ με τον οποίο έπαιξε ξανά στην Α’ Εθνική. Ακολούθησαν το Candia σε (Β’ και Γ’ κατηγορία), ενώ την τελευταία σεζόν 2023 – 2024 αγωνίστηκε στον ΑΟ Χανιά στη Β’ Εθνική.

Η ΒΑΣΩ ΤΡΙΑΛΩΝΗ

Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Ξεκίνησε στο Πέραμα στη Β’ Εθνική, συνέχισε στον Αστέρα Ρεθύμνου (σε Γ’ και Β’ κατηγορία). Ακολούθησε το Candia (Γ’ και Β’ Εθνική) και την περσινή σεζόν 2023 – 2024 έπαιξε με την ομάδα του ΑΟ Χανιά στη Β’ Εθνική.

*Στη φωτογραφία ο πρόεδρος του γυναικείου  Ηροδότου Γιάννης Φουντουλάκης παρέα με τα δύο νέα μέλη του τμήματος Αθηνά Μανιαδή και Βάσω Τριαλώνη.

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Κάτοικος Ρεθύμνου για τέταρτη χρονιά η Δήμητρα Μαρκουτσά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Εθνική Ελλάδος

Οι κλήσεις της Εθνικής γυναικών για τα παιχνίδια με Ανδόρα και Μαυροβούνιο

Βεατρίκη Σαρρή
Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Με τον Χάλη στην Β’ Εθνική η Zντράβκοβιτς

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO