Connect with us

Επισκοπή

Συνεχίζει με Μουρτζανό η Επισκοπή

Στο πλευρό του Γιώργου Κόλτζου τόσο ως άμεσος συνεργάτης όσο και ως γυμναστής, θα είναι ο Φίλιππος Μουρτζανός ο οποίος συνεχίζει και την ερχόμενη χρονιά στην ομάδα της Επισκοπής.

 

 

Η Επισκοπή ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Φίλιππο Μουρτζανό ο οποίος θα είναι και ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Κόλτζου στην τεχνική ηγεσία της Ρεθυμνιώτικης ομάδας.

Αναλυτικά 

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Φίλιππο Μουρτζανό. Είναι ιδιαίτερη στιγμή για όλους μας να βρίσκεται και αυτή τη χρονιά στην Επισκοπή μας για να δουλέψει δίπλα στον Γιώργο Κόλτζο ως συνεργάτης αλλά και ως προπονητής φυσικής κατάστασης.
Ο 39χρονος τεχνικός (έχει γεννηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου του 1985) είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ αλλά και κάτοχος διπλώματος UEFA Α’.
Στην Επισκοπή μας ήρθε τον περασμένο Ιανουάριο και παραμένει σταθερός στη θέση του σ’ αυτόν τον διπλό ρόλο όντας ως ένας εξαίρετος επαγγελματίας και ως ένας άψογος χαρακτήρας. Μαζί με τον Γ. Κόλτζο και σε συνεργασία με τους κ.κ. Θ. Σβαρνόπουλο, Μ. Δεληγιαννάκη και φυσικά τον πρόεδρο κ. Μ. Νικολιδάκη, θα σχεδιαστεί η νέα σεζόν για μια Επισκοπή όπου στόχος της είναι η επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες.
Ο σύλλογός μας εύχεται στον Φ. Μουρτζανό πολλές ομαδικές επιτυχίες».

Φ. Μουρτζανός: “Χαίρομαι που παραμένω σ’ αυτόν τον σύλλογο”

Ο Φίλιππος Μουρτζανός δεν θέλησε να πει πολλά. Ήταν όμως ξεκάθαρος στο τί θέλει να πετύχει σε συνεργασία με όλους στην Επισκοπή. “Πρώτα απ’ όλα, δεν χρειάστηκε και πολύς χρόνος για να πάρω την απόφαση να μείνω στην ομάδα. Η Επισκοπή είναι ένας σύλλογος που θα πρέπει να βρίσκεται εκεί που ανήκει, στις εθνικές κατηγορίες.

Χαίρομαι που παραμένω σ’ αυτόν τον σύλλογο και χαίρομαι και για τον λόγο ότι θα έχω την ευκαιρία να ξανασυνεργαστώ με τον κόουτς Γιώργο Κόλτζο.

Θεωρώ ότι η ομάδα έχει όλα τα στοιχεία εκείνα για να πρωταγωνιστήσει. Μετράει πολύ το γεγονός ότι όλοι συνεργάτες προέρχονται από το ρεθεμνιώτικο ποδόσφαιρο, όντες βαθείς γνώστες του ποδοσφαίρου και δη του τοπικού.

Έχουμε όρεξη για να κάνουμε το βήμα παραπάνω αλλά χρειάζεται πολλή δουλειά και αφοσίωση για να το πετύχουμε. Προέχει ωστόσο η υγεία όλων.”

Επισκοπή

Τέλος ο Θεμιστοκλής Κεφαλάς

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Κάτοικος Ρεθύμνου ο Βασίλης Κατσιγιαννόπουλος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Επισκοπή: Πρώτη ανανέωση ο Κώστας Κουκούλης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO