Connect with us

Χανιά

Ο “κακός δαίμονας” Σπανός γίνεται ο “καλός άγγελος” των Χανίων

Ο νέος τεχνικός των Χανίων Δημήτρης Σπανός έχει μια ιδιαίτερη σύνδεση με τα Χανιά καθώς είναι η ομάδα που έχει αντιμετωπίσει περισσότερες φορές απο οποιαδήποτε άλλη ενώ με τη νέα της μορφή μετράει μόλις μια ήττα.

 

 

Τα Χανιά σχετικά γρήγορα βρήκαν στο πρόσωπο του Δημήτρη Σπανού τον αντικαταστάτη του Γιάννη Ταουσιάνη, παράλληλα όμως έφεραν στην “πλευρά” τους έναν από τους κακούς δαίμονες τους καθώς ο Αιγιώτης τεχνικός μετρούσε σε 12 ματς μόλις 2 ήττες κόντρα σε Κισσαμικό (νωρίτερα) και μόλις 1 σε 9 ματς όταν η ομάδα μετονομάστηκε σε ΑΟΧ/Κισσαμικός και μέχρι την σημερινή της μορφή.

Για την ακρίβεια είχε 8 νίκες 2 ισοπαλίες και 2 μόλις ήττες με τέρματα 16-7. Η πρώτη ήττα του Δημήτρη Σπανού ήταν από τον Σπύρο Μπαξεβάνο με την ομάδα ακόμα ως Κισσαμικός με 2-1 ενώ η δεύτερη ήρθε από το Νίκο Παπαδόπουλο με 1-0. Κοινός παρονομαστής η έδρα καθώς και οι δυο σημειώθηκαν στα Περιβόλια.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τα Χανιά είναι η ομάδα που έχει αντιμετωπίσει περισσότερες φορές απο κάθε άλλη στην καριέρα του.

Χανιά

Το αντίο του Μπάτζιου στα Χανιά – “Ήταν τιμή να είμαι αρχηγός της ομάδας!”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Τα πρώτα δείγματα για το ρόστερ που θέλει ο Σπανός

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Δυνατοί επιχειρηματίες των Χανίων στο πλευρό του Ροκάκη – Κλίμα συσπείρωσης γύρω από την ομάδα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO