Connect with us

Γ' Εθνική

“Την Τετάρτη βγάζουμε τον ΑΟΑΝ πιο δυνατό!” – Συνεχίζει στην Γ’ Εθνική

Την απόφαση να παραμείνει στην Γ’ Εθνική έλαβε ο ΑΟΑΝ, που την Τετάρτη 26 Ιουνίου θα αναδείξει μέσω εκλογών το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που θα αναλάβει να “τρέξει” την ομάδα τη νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική.

 

Στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο ΑΟΑΝ, που την Τετάρτη (26/6) πραγματοποιεί εκλογές, από τις οποίες θα προκύψει το νέο διοικητικό σχήμα της ομάδας, που θα αναλάβει να την οδηγήσει στη νέα χρονιά.

Με ανακοίνωση της η ομάδα του Αγίου Νικολάου σημειώνει πως την Τετάρτη (26/6) ο ΑΟΑΝ θα βγει πιο δυνατός, καθώς η εκλογική διαδικασία για την εκλογή νέου ΔΣ, αποτελεί μια από τις σημαντικότερες μέρες των τελευταίων ετών για τον σύλλογο.

Η ανακοίνωση:

Την Τετάρτη βγάζουμε τον ΑΟΑΝ πιο δυνατό!

Μια ακόμη μεγάλη μέρα των τελευταίων ετών, ίσως η σημαντικότερη έρχεται για τον ΑΟΑΝ, καθώς την Τετάρτη (26/6) στις 19.00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λασιθίου, η δύναμη του σωματείου μας, ο κόσμος της, θα αναδείξει μέσω της εκλογικής διαδικασίας το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα μια ακόμη σεζόν στη Γ’ εθνική.

Κανένας δεν πρέπει να μείνει εκτός από αυτή τη διαδικασία!

Συμμετέχουμε όλοι!

Γινόμαστε μέλη του ΑΟΑΝ, συμμετέχουμε στις εκλογές, δείχνουμε στους ανθρώπους που θέτουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. τη στήριξη μας, βγάζοντας τον ΑΟΑΝ πιο δυνατό και είμαστε εμείς που τον κρατάμε στη Γ’ εθνική!

Γ' Εθνική

Τέλος από τον ΠΟΑ ο Σφυρογιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Τέλος ο Θεμιστοκλής Κεφαλάς

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Δύο μεταγραφές και μία ανανέωση στον Ηλυσιακό

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO