Connect with us

ΟΦΗ

Ο Τοράλ αποχαιρέτησε το Ηράκλειο και την Ελλάδα

Ο Τζον Τοράλ, με ένα αρκετά όμορφο και συναισθηματικό μήνυμα, αποχαιρέτησε την, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και στην ανάρτηση, οικογένειά του.

 

Ο Ισπανός μέσος μετά από τρία χρόνια παρουσίας στον ΟΦΗ συνεχίζει την καριέρα του στην Ινδία και την Μουμπάι Σίτι και με ανάρτηση του μέσω των social media αποχαιρέτησε την μέχρι πρότινος ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

“Χαιρετώ την οικογένεια του ΟΦΗ. Ήρθε η ώρα να χωρίσουμε τους δρόμους μας, δεν είναι εύκολο να φύγουμε από ένα μέρος όπου η ευτυχία ήταν τόσο παρούσα.

Πριν από 3 χρόνια όλα ξεκίνησαν με μια κλήση, δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πόση διασκέδαση, χαρά και αναμνήσεις θα είχα από αυτά τα 3 χρόνια.

Στους ανθρώπους αρέσει να συνδέουν την επιτυχία με τη νίκη, με τον τελικό στόχο, η επιτυχία για μένα είναι στο ταξίδι, στους ανθρώπους που συναντάς στην πορεία, στο να απολαμβάνεις τις καλές στιγμές και να υποφέρεις τις κακές στιγμές δίπλα τους, και νιώθω πολύ τυχερός που γνώρισα και μοιράστηκα πολλά με αυτούς τους ανθρώπους.

Είμαι περήφανος για τον χρόνο μου σε αυτόν τον όμορφο σύλλογο και σε αυτή την καταπληκτική πόλη. Ευχαριστώ τους οπαδούς για την υποστήριξη, όλους τους προπονητές που με έκαναν να απολαμβάνω και να μάθω τόσα πολλά, το προσωπικό, τους φυσιοθεραπευτές, τους γιατρούς, το γραφείο Τύπου και όλους τους εργαζόμενους στο σύλλογο που έκαναν τη ζωή τόσο εύκολη για μένα.

Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου που ήταν εκεί κάθε μέρα δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και έκαναν την καθημερινότητα τόσο ευχάριστη.

Ευχαριστώ την πόλη του Ηρακλείου που μας έκανε να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας από την πρώτη μέρα, φεύγουμε γνωρίζοντας ότι θα επιστρέψουμε σε αυτό το όμορφο νησί. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα και θα υποστηρίζω την ομάδα από μακριά.

Στην οικογένειά μου, σας ευχαριστώ που είστε πάντα εκεί, αυτό το ταξίδι δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς εσάς. Για πάντα ευγνώμων, τα λέμε σύντομα, από έναν οπαδό του ΟΦΗ”.

ΟΦΗ

Το απόγευμα του Σαββάτου στο Ηράκλειο ο Χριστόπουλος

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Σωτηρίου: Ο ΟΦΗ είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα για εμένα

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Για έναν ακόμα χρόνο στον ΟΦΗ ο Σωτηρίου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO