Connect with us

Μπάσκετ

Νίκη κόντρα στο Ισραήλ (68-47) με Ερηνάκη για την Εθνική μπάσκετ κωφών

Η Εθνική Ομάδα μπάσκετ κωφών, επικράτησε του Ισραήλ με 68-47 για την 2η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος – Σήμερα (24/6, 18:00) αντιμετωπίζει την Πολωνία με φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση.

 

Την ανωτερότητα της έδειξε η Εθνική Ομάδα μπάσκετ κωφών, που κέρδισε άνετα της αντίστοιχης ομάδας του Ισραήλ με 68-47, για την 2η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που διεξάγεται στην Μάλαγα της Ισπανίας.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπό στην μεγαλύτερη του διάρκεια, με την ελληνική ομάδα, μετά το πρώτο δεκάλεπτο, στο οποίο προηγήθηκε με 12-17, στην συνέχεια να αντιμετωπίζει προβλήματα από το Ισραήλ που έκανε την αντεπίθεση του, με το ημίχρονο να λήγει με 35-30 υπέρ του Ισραήλ.

Στο 3ο δεκάλεπτο το ντέρμπι συνεχίστηκε, με τις δύο ομάδες να μένουν κοντά στο σκορ (44-44), με τα πάντα να κρίνονται στο φινάλε. Η ελληνική ομάδα έδειξε σοβαρότητα σε άμυνα και επίθεση και κατάφερε να χτίσει μια διαφορά ασφαλείας, την οποία διεύρυνε στο φινάλε, για να έρθει το τελικό 68-47.

Από τους καθοριστικούς παίκτες της Εθνικής, ήταν ο Χανιώτης Γιάννη Ερηνάκης, με την Εθνική κωφών να πρέπει να τα δώσει όλα κόντρα στην Πολωνία το απόγευμα της Δευτέρας, για να κυνηγήσει την πρόκριση.

Υπενθυμίζεται πως στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής, η Ελλάδα ηττήθηκε από την Ουκρανία με 66-64, με… buzzer beater στο φιναλε του ματς.

Εθνική Ελλάδος

Δυσκολεύτηκε χωρίς την Παπαδάκη η Εθνική κόντρα στην Ιρλανδία

Συνεχίστε την ανάγνωση

Μπάσκετ

Σπανούλης: «Είμαστε έτοιμοι, σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι της Τετάρτης»

Συνεχίστε την ανάγνωση

Εθνική Ελλάδος

Ασταμάτητη η Χανιώτισσα Παπαδάκη οδήγησε την Εθνική Νέων Γυναικών σε νίκη κόντρα στην Ιρλανδία

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO