Connect with us

Διεθνή

EURO 2024: Όλα ανοιχτά στον 2ο όμιλο, ξεχωρίζει το Κροατία – Ιταλία

Με εξαίρεση την Ισπανία που έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση του EURO 2024, η υπόθεση πρόκριση παραμένει ανοιχτή στον 2ο όμιλο, με Ιταλία, Κροατία και Αλβανία να παλεύουν για την 2η θέση.

 

Η Ισπανία και από εκεί και πέρα το… χάος!

Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι η περιγραφή της κατάστασης στον 2ο όμιλο, με την Ιταλία, την Κροατία και την Αλβανία να έχουν τις δικές τους ελπίδες πρόκρισης, λίγο πριν τη σέντρα την 3ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων.

Οι αδιάφοροι Ισπανοί θα αντιμετωπίσουν την Αλβανία με στόχο το “3 στα 3”, με τους Αλβανούς από την πλευρά τους να θέλουν μόνο νίκη για να ελπίζουν σε πρόκριση. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Κροατία αντιμετωπίζει την Ιταλία, με τις δύο ομάδες να τα παίζουν όλα για όλα για την πρόκριση. Υπενθυμίζεται πως τα δύο παιχνίδια θα έχουν κοινή ώρα έναρξης στις 22:00 το βράδυ

Η βαθμολογία

1. Ισπανία 6
2. Ιταλία 3
3. Αλβανία 1
4. Κροατία 1

Τα σενάρια πρόκρισης:

Η Ισπανία έχει ήδη προκριθεί και μάλιστα ως 1η στον όμιλο, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στα ματς της τελευταίας αγωνιστικής, με την Ιταλία να βρίσκεται σε λίγο καλύτερη θέση από τις άλλες δύο ομάδες. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Σπαλέτι θέλει να μην χάσει από την Κροατία και παράλληλα να μην κερδίσει η Αλβανία την Ισπανία, ώστε να ακολουθήσει τους Ισπανούς στην συνέχεια του τουρνουά.

Η Αλβανία περνάει ως δεύτερη εάν κερδίσει την Ισπανία και η Κροατία κερδίσει την Ιταλία, εφόσον έχει καλύτερη επίθεση από τους Κροάτες ή πειθαρχικούς πόντους σε περίπτωση ισορροπίας στα γκολ. Μένει εκτός σε περίπτωση ήττας και νίκη της Κροατίας κόντρα στην Ιταλία.

Από την πλευρά της η Κροατία περνάει ως δεύτερη εάν κερδίσει την Ιταλία και η Αλβανία δεν κερδίσει την Ισπανία. Περνάει είτε ως 2η είτε ως 3η εάν κερδίσουν και αυτή και οι Αλβανοί, με την τελική τους θέση να αποφασίζεται με τα κριτήρια που προαναφέρθηκαν στο κομμάτι για την Αλβανία. Μένει εκτός σε περίπτωση ήττας και ισοπαλίας εάν δεν χάσει στο δικό της ματς η Αλβανία.

Διεθνή

Euro 2024: Αυτές είναι οι 16 ομάδες των «νοκ άουτ» – Αναλυτικά τα ζευγάρια και οι διασταυρώσεις

Euro 2024
Συνεχίστε την ανάγνωση

Διεθνή

Σλοβακία – Ρουμανία 1-1 |HIGHLIGHTS|

Συνεχίστε την ανάγνωση

Videos

Ουκρανία – Βέλγιο 0-0 |HIGHLIGHTS|

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO