Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Πλατινάκης: Να είμαστε κυρίαρχοι – Στόχος να “χτυπήσουμε” πρωτάθλημα και κύπελλο

Στον τραυματισμό του στο γόνατο, την μεταγραφή του στον Νέο Κισσαμικό, αλλά και τους στόχους του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου αναφέρθηκε ο Θοδωρής Πλατινάκης, με δηλώσεις του στο sportcaster.gr – “Να είμαστε κυρίαρχοι” είπε χαρακτηριστικά ο 26χρονος.

 

Σε φάση ανάρρωσης βρίσκεται ο Θοδωρής Πλατινάκης, μετά την αρθροσκόπηση μηνίσκου στην οποία υπεβλήθη, με τον ποδοσφαιριστή του Νέου Κισσαμικού να αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα σε περίπου δύο μήνες, σημειώνοντας πως θα είναι έτοιμος με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Ο ταλαντούχος επιθετικός σε δηλώσεις του στο sportcaster.gr αναφέρθηκε στον τραυματισμό του, στην μεταγραφή του στον Νέο Κισσαμικό, αλλά και στους στόχους που έχει θέσει η νέα του ομάδα, που δεν είναι άλλοι από το να κυριαρχήσει τη νέα χρονιά, τονίζοντας χαρακτηριστικά, πως η ομάδα από το Καστέλι θα προσπαθήσει να χτυπήσει πρωτάθλημα και κύπελλο.

Επιπλέον, σημείωσε πως περιμένει το νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Χανίων, να είναι εξίσου συναρπαστικό με το προηγούμενο.

Οι δηλώσεις του στο sportcaster.gr:

Για τον τραυματισμό του:

Έκανα αρθροσκόπηση μηνίσκου και πήγαν όλα καλά, ο γιατρός μου είπε ότι πήγε τέλεια, καλύτερα από ότι περίμενε και αναμένεται τέλη Αυγούστου, με αρχές Σεπτεμβρίου να είμαι εντάξει για να συμμετάσχω στην προετοιμασία της ομάδας και θα είναι έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Για την μεταγραφή του στον Νέο Κισσαμικό και τους στόχους της νέας σεζόν:

Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον Νέο Κισσαμικό, με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή τόσο η διοίκηση, όσο και οι παίκτες και θέλω να ευχαριστήσω πολύ τόσο τον πρόεδρο, Περικλή Τουλουπάκη, όσο και τον Ηλία Ζεμπέκο, διότι με βοήθησαν πολύ με το θέμα του τραυματισμού μου.

Περιμένουμε να είμαστε μια από τις κυρίαρχες ομάδες τη χρονιά που έρχεται, στόχος μας είναι να χτυπήσουμε πρωτάθλημα και κύπελλο και βλέπουμε μόνο ψηλά τη νέα χρονιά. Η ομάδα έχει δυναμώσει πάρα πολύ και έχουμε θέσει ψηλά τον πήχη για το νέο πρωτάθλημα.

Το σχόλιο του για το νέο πρωτάθλημα:

Το προηγούμενο πρωτάθλημα ήταν ένα από τα πιο συναρπαστικά και περιμένω να είναι το ίδιο και το επόμενο. Οι ομάδες έχουν δυναμώσει αρκετά, νομίζω θα έρθουν και άλλες ομάδες που θα είναι πολύ δυνατές και θεωρώ πως και το νέο πρωτάθλημα θα πάει μέχρι τέλους.

Α' ΕΠΣΧ

«Χορεύει» με Μπούχλη και Κουράκη ο Νέος Κισσαμικός

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η χρονιά για τα «Γρανιτάκια»! | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε δώδεκα ανανεώσεις οι Απόλλωνας!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO