Connect with us

Κρητικοί εκτός... Κρήτης

Kicker: «Μάχη Άιντραχτ και Στουτγκάρδης για Κουλιεράκη»

Πληθαίνουν οι ομάδες της Bundesliga που θέλουν να εντάξουν τον Χανιώτη αμυντικό στο έμψυχο δυναμικό τους, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ.

 

Μετά το έμπρακτο ενδιαφέρον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την απόκτησή του, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έχει μπει στο στόχαστρο και της Στουτγκάρδης, όπως μεταδίδουν τα γερμανικά ΜΜΕ.

Πιο συγκεκριμένα, το «Kicker» αναφέρει πως ο 20χρονος Χανιώτης κεντρικός αμυντικός έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των δυο ομάδων και πως ετοιμάζονται προτάσεις, για την απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, η Στουτγκάρδη έχουν ένα ισχυρό διαπραγματευτικό «χαρτί» σε σχέση με την «αντίπαλό» της στο κυνήγι του νεαρού στόπερ. Και αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός πως του χρόνου θα συμμετάσχουν στους ομίλους του Champions League!

Μετά τη φυγή του Ίτο με προορισμό την Μπάγερν Μονάχου, αλλά και την επικείμενη μεταγραφή του Άντον στην Ντόρτμουντ, η Στουτγκάρδη έχει μεγάλη ανάγκη για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνάς της, έχοντας σε περίοπτη θέση το όνομα του Κουλιεράκη.

 

 

Πόλο

Κάτοικος Ν.Σμύρνης για μια ακόμη χρονιά ο Κώστας Γαλανίδης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κρητικοί εκτός... Κρήτης

Η Ρακόφ αποχαιρετά τον Γιάννη Παπανικολάου με φιέστα!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κρητικοί εκτός... Κρήτης

Γιακουμάκης: Η Κρουζ Αζούλ μου έδειξε πόσο πολύ με ήθελε

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO