Connect with us

Ποδόσφαιρο

Με Μπραμπίλα και έκπληξη από Τζολάκη ξεκίνησε το 3ο Παγκρήτιο Camp τερματοφυλάκων στα Χανιά

Ξεκίνησε την Παρασκευή (22/6) το 3ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών στα Χανιά, που διοργανώνει η GK Goalkeeper Academy στα Περιβόλια, παρουσία του Αντονέλο Μπραμπίλα – Η έκπληξη του Τζολάκη και οι ευχές του στους συμμετέχοντες.

 

Παρουσία ενός εκ των κορυφαίων προπονητών τερματοφυλάκων της Ιταλίας, του Αντονέλο Μπραμπίλα, ξεκίνησε την Παρασκευή (21/6) το 3ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών της GK Goalkeeper Academy στα Χανιά, τα οποία αποτελούν τον 4ο και τελευταίο σταθμό για φέτος, μετά τον Άγιο Νικόλαο, το Ηράκλειο και το Ρέθυμνο.

Πέρα από τον Ιταλο, στο Camp συμμετείχε και ο Κωσταντής Τζολάκης, που έστειλε τις ευχές του διαδικτυακά, ενώ συμμετείχαν αρκετοί ακόμη Χανιώτες προπονητές.

Το δελτίο τύπου αναφέρει:

Παρουσία ενός εκ των σημαντικότερων προπονητών τερματοφυλάκων της Ιταλίας άρχισε την Παρασκευή (21/6) το 3ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών της GK Goalkeeper Academy στα Χανιά, τα οποία αποτελούν τον 4ο και τελευταίο σταθμό για φέτος.

Ο Αντονέλο Μπραμπίλα, ο οποίος στο παρελθόν έχει ψηφιστεί κορυφαίος GK Coach στη Serie A από τους συναδέλφους του, ενώ έχει εργαστεί επίσης σε Premier League και Ligue 1, έκλεψε την παράσταση και το χειροκρότημα των συμμετεχόντων, οι οποίοι ανυπομονούσαν να τον γνωρίσουν και να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό του πρόγραμμα, όπως θα συμβεί και στο υπόλοιπο του τρέχοντος τριημέρου (21-23/6), στο Γήπεδο Περιβολίων.

Ο Ιταλός, ο οποίος χάρισε ένα ζευγάρι γάντια με το όνομά του, αλλά και μία αναμνηστική φανέλα της Άσκολι στον Επικεφαλής της GK Goalkeeper Academy, Κώστα Γύπαρη, βρισκόταν στην Κρήτη από την περασμένη Τετάρτη προκειμένου να προετοιμάσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμά του, μέσα από το οποίο θα αξιολογήσει goalkeepers με σκοπό να ταξιδέψουν για δοκιμαστικά στο εξωτερικό.

Παρών στον σταθμό του camp στα Χανιά είναι και ο Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, Χρήστος Λάμπρου, ο οποίος θα αξιολογήσει επίσης τερματοφύλακες. Όσοι κριθούν έτοιμοι, θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο 13ο Goalkeeping Camp & Seminar, που θα διεξαχθεί σε λίγες ημέρες στην Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντονέλο Μπραμπίλα βρίσκεται στην Κρήτη χάρη στη στενή συνεργασία των δύο Σχολών (GK Goalkeeper Academy και Athens Goalkeepers Academy), στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΤΖΟΛΑΚΗ

Η χθεσινή (21/6) μέρα στο Γήπεδο Περιβολίων, πάντως, είχε μία ακόμη έκπληξη. Ο Κυπελλούχος Ευρώπης με τον Ολυμπιακό, Κωνσταντίνος Τζολάκης, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω βίντεο, αλλά και τις ευχές του, στους συμμετέχοντες.

Τον δικό τους χαιρετισμό στους συμμετέχοντες απηύθυναν και τέσσερις ακόμη προπονητές της περιοχής. Ο λόγος για τον βοηθό προπονητή της ΠΑΕ Χανιά, κ. Νίκο Μαναρώλη, αλλά και τους Βαγγέλη Πρόκο, Αντώνη Συροκάκη και Σπύρο Αρτζουχαρτζή από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Χανίων.

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ, ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Σε ό,τι αφορά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της πρώτης ημέρας, άρχισε με παρουσίαση του κ. Γύπαρη με θέμα την εκπαιδευτική φιλοσοφία της GK Goalkeeper Academy.

Ακολούθησε σεμινάριο από τον Αθλητικό Επιστήμονα και συνεργάτη της GK, Λεωνίδα Παπαδάκη, για την ”Αξία της αξιολόγησης φυσικής κατάστασης τερματοφυλάκων”. Αμέσως μετά, ο κ. Παπαδάκης και οι συνεργάτες του στην s11 Ltd υπέβαλαν τους αθλητές σε εργομετρική αξιολόγηση.

Η πρώτη μέρα ολοκληρώθηκε με πρόγραμμα προπόνησης και αξιολόγησης από τον κ. Μπραμπίλα, το οποίο περιελάμβανε grip and dive, movement, positioning, shot stopping και 1vs1.

Διεθνή

Euro 2024: Οι πρώτες «μάχες» των «16» με φαβορί Ιταλία και Γερμανία

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Το αντίο του Μπάτζιου στα Χανιά – “Ήταν τιμή να είμαι αρχηγός της ομάδας!”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

Ελεύθερος ο Μπαΐροβιτς από Λεβαδειακό

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO