Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Γρανίτης: Ψάχνει τερματοφύλακα – Στα… σκαριά νέα μεταγραφική βόμβα

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Γρανίτη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με την ομάδα της Αγίας Μαρίνας να βρίσκεται σε αναζήτηση ενός τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει των Κώστα Βλαχάκη – Πολύ κοντά σε νέα μεταγραφική βόμβα.

 

Ο Γρανίτης έχει μπει πολύ δυνατά στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, έχοντας ήδη υλοποιήσει κάποιες πολύ δυνατές μεταγραφές, ωστόσο έπεται και συνέχεια, καθώς η ομάδα της Αγίας Μαρίνας θέλει τη νέα σεζόν να επιστρέψει στην κορυφή της Α’ ΕΠΣ Χανίων.

Ήδη από τους “κιτρινόμαρους” έχουν ανακοινωθεί οι Ράφα Οκερέκε, Στέφανος Μαρτσάκης, Άκης Ψαράκης, Χρήστος Παληγεώργος, Αλέξης Γεωργίου και Λεωνίδας Νιαυραδάκης, ωστόσο έπεται και συνέχεια.

Τη δεδομένη στιγμή στον Γρανίτη αναζητούν έναν τερματοφύλακα ώστε να πλαισιώσει τον Κώστα Βλαχάκη κάτω από τα γκολπόστ, με τις εξελίξεις να αναμένονται το προσεχές διάστημα.

Πάντως, η υπόθεση του τερματοφύλακα δεν είναι η μόνη που τρέχουν στην Αγία Μαρίνα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του sportcaster.gr ο Γρανίτης είναι πολύ κοντά σε ένα ακόμη πολύ δυνατό μεταγραφικό χτύπημα.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην επίθεση και εφόσον διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες, πιθανότατα θα ανακοινωθεί στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Α' ΕΠΣΧ

Παρελθόν από την Σπάθα ο Νίκος Περαθωράκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαλεβελάκη ο Ήφαιστος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO