Connect with us

Ακαδημίες

Γιορτή με πολλά χαμόγελα για την ακαδημία του Ιδομενέα | pics

Σε γιορτινό κλίμα και πολλά χαμόγελα ολοκληρώνονται οι φετινές υποχρεώσεις για την ακαδημία του Ιδομενέα, που πραγματοποίησε την καθιερωμένη του γιορτή στον Γαλατά, που περιείχε παιχνίδι, διασκέδαση και στο τέλος… ψησταριά.

 

Μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Γαλατά για την γιορτή της ακαδημίας του Ιδομενέα, καθώς ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Το μενού περιείχε πολύ παιχνίδι και χαμόγελα στην γιορτή που διοργάνωσε η ομάδα, με τον Ανδρέα Μαρκάκη να βάζει τα δυνατά του στην ψησταριά και άπαντες να… τιμούν τους μεζέδες που ετοίμασε στην ψησταριά.

Η σχετική ενημέρωση:

Διασκέδαση και πολλά χαμόγελα στη γιορτή της Ακαδημίας μας!

Με διασκέδαση και πολλά χαμόγελα ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις για τη φετινή αγωνιστική περίοδο για την Ακαδημία μας, η οποία πραγματοποίησε την καθιερωμένη της γιορτή στον Γαλατά.

Μικροί και μεγάλοι μαζεύτηκαν στο γήπεδο του συλλόγου μας, παίζοντας ποδόσφαιρο και διασκεδάζοντας σε μια γιορτή που διήρκεσε γι’ αρκετές ώρες.

Αμέσως μετά όλοι έσπευσαν να… τιμήσουν τις λιχουδιές που ετοίμασε ο Ανδρέας Μαρκάκης που έβαλε τα δυνατά του στην ψησταριά!

Οι υποχρεώσεις για την Ακαδημία μας αναμένεται να ολοκληρωθούν συγκεκριμένα στο τέλος αυτού του μήνα.

Ευχόμαστε στους αγαπητούς γονείς που στηρίζουν το σωματείο μας και μας επιδεικνύουν εμπιστοσύνη εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και στα παιδιά να έχουν ένα ανέμελο και όμορφο καλοκαίρι.

Ακαδημίες

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η χρονιά για τα «Γρανιτάκια»! | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Με επιτυχία η ετήσια εκδήλωση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας για την ολοκλήρωση της σεζόν

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Mε Ντάνιελ Μπατίστα και Δανάη Σιδηρά το 2ο Sitia pro soccer camp

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO