Connect with us

Ακαδημίες

Αποχαιρέτησε τον Γιώργο Αγγελάκη ο Θησέας

Ο Γιώργος Αγγελάκης αποχώρησε από τον Θησέα, όπου κατείχε την θέση του τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας, με την ομάδα των Περιβολίων να τον αποχαιρετά, κάνοντας λόγο για έναν ακέραιο χαρακτήρα, ενώ όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της, οι πόρτες του Θησέα θα είναι πάντα ανοιχτές.

 

Παρελθόν αποτελεί για τον Θησέα ο Γιώργος Αγγελάκης, με τον ίδιο να ανακοινώνει την αποχώρηση του από το πόστο του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών. 

Με ανακοίνωση της η ομάδα των Περιβολίων, αποχαιρετά τον Αγγελάκη, τον οποίο ευχαρίστησε για τα τέσσερα χρόνια προσφοράς στην ακαδημία, τονίζοντας παράλληλα πως οι πόρτες του Θησέα θα είναι πάντα ανοιχτές.

Η ανακοίνωση:

Κάθε αρχή έχει ένα τέλος. Κάθε τέλος έχει μια αρχή. Όχι όμως και οι αναμνήσεις που κάναμε, αυτές θα διαρκέσουν για πάντα. Με τον ακέραιο χαρακτήρα σου ξεχώριζες και σε θέλαμε κοντά μας…Όμως σεβόμενοι την επιθυμία σου δεν το κάναμε δυσκολότερο για σένα, τον “μεταξωτό” Γιώργο μας.

Για τους “μεταξωτούς ” ανθρώπους μίλησε ο αείμνηστος ποιητής Νίκος Καρούζος. Μιλούσε για κάποιους χωρικούς που είχε συναντήσει στη Λέσβο. Αγράμματοι ήταν, αλλά σοφοί. Και, προπάντων, τρυφεροί με τους άλλους. Απαλοί, χωρίς γωνίες που κόβουν, χωρίς καχυποψία, δίχως έπαρση και επιθετικη ειρωνεία που πληγώνει. Η μεταξωτή συμπεριφορά δεν παραπέμπει απαραιτήτως ή κυρίως στο σαβουάρ βιβρ και στους «καλούς τρόπους» εν γένει. Τέμνεται σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά δεν αποτελεί αποτύπωμα διδαχθείσης μεθόδου για το φέρεσθαι.

Εδώ, το «μετάξι» είναι αυτοφυές ή προϊόν δουλεμένου χαρακτήρα. Σε ευχαριστούμε για όλα αυτά τα 4 χρόνια προσφοράς και συνεισφοράς στην Ακαδημία μας, οι πόρτες μας θα είναι πάντα ανοιχτές για σένα …..

Ακαδημίες

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η χρονιά για τα «Γρανιτάκια»! | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Με επιτυχία η ετήσια εκδήλωση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας για την ολοκλήρωση της σεζόν

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Mε Ντάνιελ Μπατίστα και Δανάη Σιδηρά το 2ο Sitia pro soccer camp

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO