Connect with us

ΕΠΣΗ

Ο Ηρόδοτος επόμενος σταθμός του Λίτσκα

Ο Γιώργος Λίτσκας, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ερμή Ζωνιανών στην Γ’ Εθνική, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Α1 ΕΠΣΗ με τη φανέλα του Ηροδότου

 

Στο Ηράκλειο για λογαριασμό του Ηροδότου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Λίτσκας. Ο έμπειρος επιθετικός που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ερμή Ζωνιανών στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τα βρήκε σε όλα με την ομάδα και θα λάβει μέρος στην Α1 ΕΠΣΗ της νέας σεζόν.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Ηρόδοτος ανακοινώνει την απόκτηση του πολύπειρου φορ με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες! Εντυπωσιακό ξεκίνημα με Γιώργο Λίτσκα ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος! Γιώργο σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του συλλόγου και στη Νέα Αλικαρνασσό και σου ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και πολλά γκολ με τα “μπλε” χωρίς τραυματισμούς.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Γιώργος Λίτσκας γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου 1995 στο Τυχερό Έβρου. Ο δυναμικός ύψους 1.87μ. σέντερ φορ είναι ιδιαίτερα γνωστός στην Κρήτη από την θητεία του σε Γιούχτα, ΑΟΑΝ και Ερμή Ζωνιανών στη Γ’ Εθνική. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 22 συμμετοχές και 9 γκολ με τον Ερμή Ζωνιανών, φτάνοντας κοντά στο… θαύμα της παραμονής και συμβάλλοντας μαζί με τους συμπαΙκτες του στην πραγματοποίηση ενός εντυπωσιακού δεύτερου γύρου στο πρωταθλημα. Η προηγούμενη αγωνιστική περίοδος τον βρήκε στο Γιούχτα στο πρώτο εξάμηνο και στον ΑΟΑΝ στο δεύτερο. Με τους Αρχανιωτες αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια και στον Άγιο Νικόλαο σε 13 παιχνίδια πέτυχε 2 γκολ. Από τον Ηρόδοτο υπήρξε ενδιαφέρον και παλαιότερα με προπονητή τον Νίκο Σουργιά αλλά τελικά η κοινή επιθυμία των δύο πλευρών για να συνεργαστούν δεν κατέληξε τότε σε γάμο κάτι που υλοποιείται λίγα χρόνια αργότερα. Ο 29χρονος επιθετικός διαθέτει πολύ πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει παίξει σε Πανθρακικό, Καβάλα, Δόξα Δράμας, ΑΕ Καραϊσκάκη, Νέστο Χρυσούπολης, Τηλυκράτη Λευκάδας και Απόλλωνα Παραλιμνίου την σεζόν 2021 – 2022.

*Στη φωτογραφία ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΑ Ηροδότου Στέλιος Σωκιανός καλωσορίζει στον Ηρόδοτο και στη Νέα Αλικαρνασσό τον Γιώργο Λίτσκα.

ΕΠΣΗ

Το διήμερο 14-15 Σεπτεμβρίου η σέντρα στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Στο GERARDS CAMP ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών του Γρανίτη Στέλιος Λιοδάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Γιορτινό το φινάλε του 3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών στο Ρέθυμνο! | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO