Connect with us

Υγρός Στίβος

Ο απολογισμός του Γιάννη Χίνου για τους τελευταίους 18 μήνες του ΝΟΧ

Ο Γιάννης Χίνος έκανε τον δικό του απολογισμό για τους τελευταίους 18 μήνες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων

 

18 μήνες βρίσκεται στην διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ο Γιάννης Χίνος, ο οποίος επιχειρεί να κάνει τον δικό του απολογισμό. Όπως μεταξύ άλλων αναφέρει «ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων δεν αφορά μόνο τα μέλη του, αλλά το σύνολο της τοπικής κοινωνίας», και αναλύει όλα όσα έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες στον σύλλογο, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Ο απολογισμός του Γιάννη Χίνου:

Πέρασαν 18 μήνες στη διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Χανίων!

18 μήνες ακατάπαυστης ομαδικής, εθελοντικής προσπάθειας!

Επειδή ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων δεν αφορά μόνο τα μέλη του, αλλά το σύνολο της τοπικής κοινωνίας!

Ένα μικρός απολογισμός για τα θέματα που αφορούν συμπληρωματικά το αθλητικό κομμάτι και κρίνεται σκόπιμο να αναφερθούν  δεδομένου ότι η καθαυτή  αθλητική πορεία είναι γνωστή σε όλους με κυρίως θετικά χαρακτηριστικά και ένα  σημαντικό  αρνητικό που δεν είναι άλλο από την  πτώση κατηγορίας της ομάδας υδατοσφαίρισης των ανδρών. 

Αρχικά συνεχίσαμε και προχωρήσαμε γρήγορα τον προγραμματισμό σημαντικών προσπαθειών των προηγούμενων διοικήσεων και κυρίως επί προεδρίας της κ. Χαράς Πράπα Μυλωνάκη.

  1. Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για την ανακατασκευή του κολυμβητηρίου Χανίων σε συνεργασία με τον Ο.Α.Κ και χρηματοδότηση από το υπουργείο αθλητισμού.
  2. Δρομολόγηση και ολοκλήρωση της αδειοδότησης του συνολικού έργου.
  3. Ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων ενεργειών από την πλευρά μας προκειμένου να μπορεί να γίνει άμεσα η δημοπράτηση.
  4. Ολοκλήρωση ανακατασκευής ετοιμόρροπου και επικίνδυνου ακινήτου ιδιοκτησίας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και μεταφορά στα νέα γραφεία.
  5. Ολοκλήρωση εφαρμογής σε κινητά τηλέφωνα των προπονητών για on line παρουσιολόγιο.

Στην συνέχεια αναπτύξαμε και υλοποιήσαμε αρκετές πρωτοβουλίες που αφορούν το αθλητικό, το λειτουργικό και το διοικητικό πλαίσιο του ομίλου.

  1. Δημιουργήσαμε την επιτροπή συνεργασίας όλων των τμημάτων προκειμένου να είναι ξεκάθαρος ο στόχος μας «Μία ομάδα με πολλά τμήματα» και όχι το κάθε τμήμα και άλλη ομάδα.
  2. Ορίσαμε δυναμικά και ικανά άτομα ως βοηθούς εφόρων για να συμβάλουν στις ανάγκες της καθημερινότητας.
  3. Συναντήσαμε και συζητήσαμε με όλους τους γονείς όλων των τμημάτων και συνεχίζουμε σε αυτή την κατεύθυνση.
  4. Συνεργαζόμαστε αποδοτικά για τα παιδιά με όλους του συλλόγους γονέων.
  5. Γέμισε ασφυκτικά δυο φορές την ίδια μέρα το πρωί με αθλητές και το απόγευμα με γονείς το πνευματικό κέντρο όπου παρακολούθησαν τις διαλέξεις του μοναδικού Γιάννη Καλογεράκη.
  6. Σταθερή συνεργασία για την παρουσία της διατροφολόγου κ. Κατερίνας Καλαμαρίδη ώστε να παρακολουθεί τους αθλητές να δίνει κατευθύνσεις και να ενημερώνει τους γονείς.
  7. Συνεργασία με ψυχολόγους για διαλέξεις σε αθλητές και γονείς τμημάτων.
  8. Προπονητική ανανέωση και εξέλιξη τμημάτων.
  9. Καθιερώσαμε την προβολή μέσα από την ηλεκτρονική μας σελίδα και τα κοινωνικά δίκτυα διακεκριμένων αθλητών, προπονητών και διοικητικών για την ταύτιση του ομίλου με τα πρόσωπα που τον απαρτίζουν.
  10. Συμβάλαμε ουσιαστικά στην αλλαγή της οπτικής εικόνας του κολυμβητηρίου καλύπτοντας ατέλειες με τυπωμένους μουσαμάδες, βάφοντας επιφάνειες σε συνεργασία με εθελοντές, διασφαλίζοντας χρώματα που χρησιμοποίησαν εργαζόμενοι του Ε.Α.Κ και πολλά άλλα.
  11. Συνεργαζόμαστε χωρίς να υπάρχει λόγος και χωρίς να το επιβάλει η νομοθεσία με ορκωτό λογιστή προκειμένου να υπάρχει η ετήσια έκθεση του.
  12. Καθιερώσαμε ηλεκτρονικές πληρωμές και ενημέρωση με SMS.
  13. Φτιάξαμε εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας που αφορά στο σύνολο των εμπλεκομένων.
  14. Οργανώσαμε και δρομολογήθηκε η ενιαία ενδυμασία για τους αθλητές όλων των τμημάτων του ομίλου καθώς και με διασφαλισμένες χορηγίες δόθηκαν χωρίς κόστος για τον όμιλο ενδυμασίες σε προπονητές, συνοδούς κλπ που επιβάλλεται να έχουν.
  15. Σε συνεργασία με χορηγούς αλλά και χρηματοδότηση του ομίλου αξιοποιήθηκαν τα παλιά καλύμματα πισίνα και διασφαλίστηκε η λειτουργία των κολυμβητικών δεξαμενών την περυσινή χρονιά.
  16. Σε συνεργασία με εθελοντή χορηγό παραλάβαμε τους βατήρες που διασφάλισε η διοίκηση του Ε.Α.Κ και με δικά μας έξοδα τους τοποθετήσαμε και τους μετατρέψαμε σε σύγχρονους.
  17. Τοποθετήσαμε κάμερες στη πισίνα εκμάθησης και τηλεόραση στον χώρο του κυλικείου, ώστε οι γονείς να παρακολουθούν τα παιδιά τους χωρίς να τα επηρεάζουν και να τα ενοχλούν.
  18. Διευρύναμε το θεσμό των Βενιζελείων μετατρέποντας τα σε Βενιζέλεια Υγρού Στίβου εντάσσοντας όλα τα αθλήματα πισίνας.
  19. Καθιερώσαμε τον υψηλού συναισθηματικού βάρους θεσμό των προαγωνιστικών Κονταξάκειων Αγώνων Κολύμβησης.
  20. Διοργανώσαμε πολλά και διαφορετικά τουρνουά υδατοσφαίρισης.
  21. Διοργανώσαμε με εκπληκτική επιτυχία στο Ναυταθλητικό της Σούδας ένα εξαιρετικό πανηγύρι που διασφάλισε αφενός έσοδα αλλά κυρίως έφερε ξανά σε επαφή πολλές γενιές «παιδιών» του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.
  22. Διασκεδάσαμε δωρεάν όλοι μαζί στη τελετή λήξης της αγωνιστικής χρονιάς με συναυλία στη πισίνα που το κόστος της κάλυψε χορηγός μας.
  23. Καταφέραμε και καλύψαμε με την στήριξη των χορηγών μας ένα σημαντικό κόστος για την λειτουργία του κολυμβητηρίου για το 2023 που άγγιξε τα 120.000 € και ήταν απαραίτητα για την βελτίωση της αισθητικής και της λειτουργίας του.

Όλα τα παραπάνω δεν θα μπορούσαμε να τα υλοποιήσουμε αν δεν είχαμε την εμπιστοσύνη του Υπουργείου Αθλητισμού του συνόλου της τοπικής κοινωνίας και φυσικά των χορηγών μας.

Αξιοσημείωτη είναι η συμβολή του συνόλου των αρχών τόσο στις πολλές και συνεχείς διοργανώσεις μας, όσο και στην διαπεραίωση δύσκολων και πολύπλοκων διαδικασιών προκειμένου να προχωράει το θέμα της ανακατασκευής και  που δεν θα μπορούσαν να ξεπεραστούν αν δεν είχαμε δίπλα μας

τη Βουλευτή Χανίων και π. Υπουργό κ. Ντόρα Μπακογιάννη,

τη Βουλευτή Χανίων κ. Σέβη Βολουδάκη,

το Βουλευτή Χανίων κ. Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη,

το Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη,

τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή,

το Δήμαρχο Χανίων κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη ,

τη Πρόεδρο και τη διοίκηση του Ε.Α.Κ Χανίων,

το Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Α.Κ κ. Άρη Παπαδογιάννη

και φυσικά το σύνολο των συνεργατών τους που πάντα με χαμόγελο είναι ουσιαστικά δίπλα σε κάθε μας προσπάθεια.

Σας Ευχαριστούμε.

Πόλο

Πρεμιέρα με νίκη για την Εθνική Γυναικών – Γκολ η Μυριοκεφαλιτάκη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Συγχρονισμένη κολύμβηση

Ασημένιο η Κουτράκη με την εθνική στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Εθνική Γυναικών: Νίκη απέναντι στην Γαλλία του Λοράντου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO