Connect with us

Γ' Εθνική

Γιούχτας: Ξεκίνησε και επίσημα η εποχή Σουτζή

Ήταν βέβαιο, έγινε επίσημο με την ομάδα των Αρχανών ν’ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Μανώλη Σουτζή.

 

Ο Μανώλης Σουτζής είναι και με την βούλα ο προπονητής του Γιούχτα ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου που βρίσκει τους Αρχανιώτες στην Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση του Γιούχτα

Η ΠΑΕ Γιούχτας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Μανώλη Σουτζή.

Ο Ηρακλειώτης τεχνικός κάτοχος UEFA A’ και προς αξιολόγηση διπλώματος UEFA PRO αναλαμβάνει από σήμερα τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας του Γιούχτα.

Ο Μανώλης Σουτζής γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου 1972 και η μεγαλύτερη στιγμή της ποδοσφαιρικής του καριέρας του ήταν η άνοδος του Εργοτέλη στην Α’ Εθνική το 2004, αγωνιζόμενος ως αρχηγός στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ άφησε το στίγμα του ως ποδοσφαιριστής φορώντας την φανέλα του Ηροδότου, της ΕΑΡ και του ΠΟΑ.

Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε το 2010 με πρώτο σταθμό τον Ζαρό με τον οποίο μάλιστα κατέκτησε το πρωτάθλημα Α1 ΕΠΣΗ και οδήγησε το σωματείο για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Δ’ Εθνική. Εν’ συνεχεία και από το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας γεύτηκε αρκετές ακόμα διακρίσεις με τις ομάδες του Ερμή Ζωνιανών την Δόξα Γαλιάς την Δαμάστα τον ΠΟΑ και τον Πόρο. Όσον αφορά την τελευταία τετραετία διατέλεσε βοηθός προπονητή στον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα της Super League 2 με τους κιτρινόμαυρους και τις δυο σεζόν να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο , ενώ ο τελευταίος του σταθμός ήταν ο Αλμυρός Γαζίου όπου σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό όμιλο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής παρουσίασε εξαιρετική εικόνα και πανηγύρισε την 3η θέση καθώς επίσης και την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ.

👉Ο Μανόλης Σουτζής στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Γιούχτα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου αναθέτοντας μου την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Θεωρώ ότι το ποδοσφαιρικό σχέδιο του συλλόγου μου ταιριάζει και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη νέα μου συνεργασία.

Όλοι στον οργανισμό του Γιούχτα θέλουμε να χτίσουμε μια ομάδα η οποία θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο θα είναι ανταγωνιστική και θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Μας περιμένει λοιπόν μια δύσκολη χρονιά η οποία απαιτεί πολύ και σκληρή δουλειά, υπομονή, επιμονή και σοβαρότητα σε όλους τους τομείς έτσι ώστε να καταφέρουμε στο τέλος να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί.»

Μαζί με τον νέο προπονητή του Γιούχτα, στο τεχνικό επιτελείο προστίθενται επίσης και οι Βαγγέλης Βαϊραμάκης, Μάνος Μαρκάκης οι οποίοι βρίσκονταν στο πλευρό του Μανώλη Σουτζή και στον Αλμυρό, ενώ κάτοικοι Αρχανών παραμένουν οι Βασίλης Μπαστάκης και ο Κώστας Χανιωτάκης.

Ο Βαγγέλης Βαϊραμάκης εκ των άμεσων συνεργατών του Μανώλη Σουτζή, είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα το Ποδόσφαιρο και μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Αθλητισμού στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και επίσης, είναι κάτοχος πιστοποίησης επιμόρφωσης στην Σχολική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA B και έχει εργαστεί στον ΟΦΗ Χερσονήσου, στην Χερσόνησο, στην Ακαδημία FFA, στον ΠΑΟ Γουβών, στην Κ20 του Ηροδότου (SL2),στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών της Α’ Εθνικής και μέχρι πρότινος στον Αλμυρό.

Ο νέος γυμναστής της ομάδας μας, Μάνος Μαρκάκης είναι Πτυχιούχος του Τμήματος επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθηνών με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο ενώ κατέχει και το δίπλωμα UEFA B. Έχει εργαστεί σαν προπονητής στις Ακαδημίες του Χαϊδαρίου, των Αγίων Αναργύρων και στον Παναθηναϊκό Ηρακλείου. Επίσης ως γυμναστής έχει δουλέψει στον Ανθεστίωνα, στον ΠΑΟ Κρουσώνα, στον Α.Ο Πόρου και στον Αλμυρό.

Το νέο τεχνικό team της ομάδας μας, απαρτίζεται από τους:
Προπονητής: Μανώλης Σουτζής
Άμεσοι συνεργάτες προπονητή: Βασίλης Μπαστάκης, Βαγγέλης Βαϊραμάκης
Γυμναστής: Μάνος Μαρκάκης
Προπονητής Τερματοφυλάκων: Κώστας Χανιωτάκης

Γ' Εθνική

Τέλος από τον ΠΟΑ ο Σφυρογιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Τέλος ο Θεμιστοκλής Κεφαλάς

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Δύο μεταγραφές και μία ανανέωση στον Ηλυσιακό

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO