Connect with us

Χάντμπολ

Επιστολή του Ιδομενέα στην ΟΧΕ – Δεν “κατεβαίνει” η παιδική ομάδα στα μπαράζ χάντμπολ

Ο Ιδομενέας κάνει γνωστό ότι απέστειλε επιστολή στην Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος, γνωστοποιώντας την απόφαση να μην κατέβει στον προγραμματισμένο αγώνα μπαράζ απέναντι στον Δούκα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων στο χάντμπολ.

 

Επιστολή κόλαφος της ομάδας του Γαλατά κατά της ΟΧΕ για τις συνθήκες διεξαγωγής του Πανελληνίου πρωταθλήματος χάντμπολ όπου και πάρθηκε η απόφαση να μην συμμετάσχει η ομάδα παίδων.

Ο Ιδομενέας στην επιστολή που απέστειλε στην Ελληνική Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσης αναφέρει πως ενημερώθηκε για την διεξαγωγή των αγώνων λίγα 24ωρα πριν από αυτοί διεξαχθούν και παράλληλα ότι δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτή η συμμετοχή του Ιδομενέα λόγω της παρουσίας των προπονητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα beach handball που φιλοξενείται στην Θεσσαλονίκη.

Παρακάτω παρατίθεται αυτούσια η επιστολή που εστάλη προς την ΟΧΕ:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Με λύπη και απογοήτευση, ενημερωθήκαμε για τον ορισμό του αγώνα μπαράζ για το Πρωτάθλημα Παίδων, μεταξύ της Ομάδας μας, ΓΣΣ Ιδομενέα Γαλατά Χανίων και των Εκπαιδευτηρίων Δούκα για την Κυριακή 23 Ιουνίου.

Λαμβάνοντας υπόψη τα κάτωθι:

1. Η ομάδα μας ενημερώθηκε την Πέμπτη, για να παίξει την προσεχή Κυριακή στην Αθήνα. Πρέπει να τακτοποιηθούν έγκαιρα ακτοπλοϊκά εισιτήρια εν μέσω high season του τουρισμού.
Κανένας προγραμματισμός!

2. Έχουμε ενημερώσει ότι την Κυριακή 23 Ιουνίου ΚΑΙ οι 2 προπονητές – συνοδοί (Παντελάκης Κωνσταντίνος, Κοκολοδημητράκης Στέφανος) της ομάδας μας, συμμετέχουν σε ΕΠΙΣΗΜΗ διοργάνωση της ίδιας της Ομοσπονδίας, αυτής του beach handball στη Θεσσαλονίκη.
Οι αθλητές μας θα παίξουν αγώνα ΧΩΡΙΣ προπονητές;

3. Απαξιώνονται οι προσπάθειες νεαρών αθλητών, προπονητών, παραγόντων, που παλεύουν όλη τη χρονιά, στα Χανιά όταν από θεσμικό μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης ακούμε:
“πότε πέρασε ομάδα των Χανίων σε μπαράζ Αθηναϊκή ομάδα, τι πιθανότητες έχετε;
Με αυτό το απαράδεκτο σκεπτικό, θα πρέπει λοιπόν να παίζουν χάντμπολ μόνο τα 6 φαβορί κάθε χρόνο και ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ!!
Αυτό είναι το πλάνο της Ανάπτυξης;

4. Το ότι δεν είναι διαθέσιμη η Ομάδα των Εκπαιδευτηρίων ΔΟΥΚΑΣ να παίξει 01/07, επειδή θα είναι κουρασμένοι, λόγω συμμετοχής σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ τουρνουά, γιατί πρέπει να αφορά την ομάδα μας, ο δικός τους προγραμματισμός και η δική τους επιλογή;

5. Η Ομάδα μας θα επωμιστεί τα οδοιπορικά έξοδα και τον χρόνο που θα απαιτηθεί.
Ας της δοθεί λοιπόν η δυνατότητα να το πράξει.
Να παίξει τον αγώνα, για τον οποίο οι αθλητές της κέρδισαν στα γήπεδα τη δυνατότητα αυτή, κι ας χάσουν από τον Δούκα μέσα στο γήπεδο. Αλλά να τους δοθεί τουλάχιστον η δυνατότητα και η ευκαιρία.

Αποφασίζουμε, μη έχοντας άλλη επιλογή από εσάς, τη μη συμμετοχή της ομάδας μας στον αγώνα μπαράζ.

Στην αρχή της επιστολής μας, κάνουμε λόγο για λύπη και απογοήτευση.
Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που νιώθουν οι 14χρονοι αθλητές μας!
“Συγχαρητήρια” για την απόφασή σας αυτή. Τέτοιες αποφάσεις οδηγούν σε απαξίωση και υποβάθμιση του αθλήματος της χειροσφαίρισης, ειδικά στην Περιφέρεια.

Με εκτίμηση,
Δ.Σ. Ιδομενέα Γαλατά Χανίων»

Χάντμπολ

Τα συγχαρητήρια του Ιδομενέα στους παίδες του χάντμπολ για το πρωτάθλημα Κρήτης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χάντμπολ

Μία νίκη μακριά από τον τίτλο ο Ολυμπιακός – Έκανε το 2-1 κόντρα στην ΑΕΚ!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χάντμπολ

Ολυμπιακός: Ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup! | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO