Connect with us

Στίβος

Έγραψε ιστορία με νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ ο Καραλής!

Ο Μανόλο… πέταξε στα 5,92 μ. γράφοντας ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό!

 

Το ραντεβού με την ιστορία για τον Εμμανουήλ Καραλή ήταν τελικά προγραμματισμένο για το βράδυ της Πέμπτης 20 Ιουνίου!

Το Πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ πλέον γράφει δίπλα το όνομα του 25χρονου άλτη του επί κοντώ, καθώς στο μίτινγκ του Μπίντγκοζ κατάφερε να ξεπεράσει τα 5,92 μ. και να βελτιώσει έτσι τα 5,91 μ. που κατείχε ο Κώστας Φιλιππίδης από τις 4 Ιουλίου του 2015.

Ο 25χρονος με κεκτημένη ταχύτητα από το ασημένιο μετάλλιο στη Ρώμη και τον πολύ καλό αγώνα στο Fly Athens συμμετείχε στο μίτινγκ του Μπίντγκοζ όπου για δεύτερη φορά στην καριέρα του είδε τον πήχη σε προσπάθεια πάνω από τα 6,00 μέτρα. Ο κορυφαίος Έλληνας άλτης του επί κοντώ ξεκίνησε τον αγώνα του με επιτυχημένη προσπάθεια στα 5,55 μ., πέρασε με τη δεύτερη τα 5,75 μ., με την πρώτη το 5,82 μ., άφησε στη συνέχεια τα 5,87 μ. (όσο και το προηγούμενο ρεκόρ του) για να κρατήσει δυνάμεις για τα 5,92 μέτρα. Στο ύψος αυτό πέρασε τον πήχη με τη δεύτερη προσπάθεια και στην έκανε δικό του το πανελλήνιο ρεκόρ. Στη συνέχεια ο αθλητής έκανε τρεις προσπάθειες στα 6,02 μ. και ολοκλήρωσε τον αγώνα του στη δεύτερη θέση πίσω από τον Έρνστ Ομπιενα (5,97).

Ο Καραλής ολοκλήρωσε σήμερα τον πέμπτο αγώνα της καλοκαιρινής περιόδου με άλμα πάνω από τα 5,70 μ. και τον τρίτο μέσα σε ένα δεκαήμερο με προσπάθεια πάνω από τα 5,80 μέτρα. Ο αθλητής του Χάρη Καραλή θα κάνει τον επόμενο αγώνα του το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Βόλο και έπειτα έναν ακόμη εκτός συνόρων αγώνα, πριν το μεγάλο ραντεβού των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στίβος

Πρωτιά για την 4Χ100 μ. Ανδρών του Ελευθέριου Βενιζέλου στον Βόλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Στίβος

Χάλκινο για τον Νυφαντόπουλο στον Βόλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Στίβος

Συναρπαστικός τελικός στη σφυροβολία στον Βόλο – 1ος ο Φραντζεσκάκης, 2ος ο Αναστασάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO