Connect with us

Χανιά

Το plan b και τα αντανακλαστικά του Ροκάκη

Η άμεση εύρεση του αντικαταστάτη του Γιάννη Ταουσιάνη έδειξε όχι μόνο την άμεση αντίδραση των Χανίων αλλά και το γεγονός ότι ο πήχης παρέμεινε εξαρχής ψηλός.

 

Μπορεί η αποχώρηση του Γιάννη Ταουσιάνη να έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία όμως εξαρχής είχαμε σημειώσει πως το γεγονός ότι ο Έλληνας τεχνικός είχε ενημερώσει εγκαίρως, έδωσε τον χρόνο στον Αντώνη Ροκάκη και τους συνεργάτες του ν’ αντιδράσουν άμεσα και να καταλήξουν στην επιλογή του Δημήτρη Σπανού σε χρόνο ρεκόρ.

Προφανώς, για να μην παίζουμε με τις λέξεις, είχε γίνει η απαραίτητη προεργασία όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα ώστε οι εξελίξεις που σημειώθηκαν να είναι άμεσες και ο Δημήτρης Σπανός να έρχεται στα Χανιά την Δευτέρα για να πιάσει δουλειά αμέσως.

Πολλές φορές τα αντανακλαστικά που δείχνει ένας οργανισμός δείχνουν τόσο την δυναμική του, όσο και το γεγονός ότι ξέρει τι θέλει.

Και με την ανακοίνωση της παραμονής του Ταουσιάνη πριν από 20 ημέρες, τα Χανιά ήξεραν εξαρχής τι θέλουν: Να στοχεύσουν στην άνοδο με κάθε τρόπο την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η έλευση του Δημήτρη Σπανού, ενός προπονητη που εργάζεται μόνο σε ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό στην Super League 2 είναι ένας παράγοντας ιδιαίτερα σημαντικός.

Όταν την ίδια ώρα βλέπουμε να υπάρχει μια αβεβαιότητα στην κατηγορία, ουδείς να μην γνωρίζει πως θα πορευτούν οι περισσότεροι, η κατάσταση στα Χανιά είναι πλήρως αποκρυσταλλωμένη και το κομμάτι των ανανεώσεων που παίζει σημαντικό ρόλο έχει ξεκινήσει με πολύ μεγάλη φόρα και έπεται και συνέχεια…

Χανιά

Το αντίο του Μπάτζιου στα Χανιά – “Ήταν τιμή να είμαι αρχηγός της ομάδας!”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Τα πρώτα δείγματα για το ρόστερ που θέλει ο Σπανός

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Δυνατοί επιχειρηματίες των Χανίων στο πλευρό του Ροκάκη – Κλίμα συσπείρωσης γύρω από την ομάδα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO