Connect with us

Χανιά

Σπανός: Να πανηγυρίσουμε μια ιστορική για την ομάδα και την πόλη των Χανίων στιγμή

Ο Δημήτρης Σπανός έστειλε το πρώτο του μήνυμα ως προπονητής των Χανίων τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι στόχος είναι η άνοδος στην Super League 1

 

Πανέτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του, εκείνη της ομάδας των Χανίων έδειξε ο Δημήτρης Σπανός που πριν από λίγο ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την ΠΑΕ. Ο έμπειρος τεχνικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής των Χανίων χαρακτηρίζοντας την ομάδα «εν δυνάμει ομάδα Super League», ενώ παράλληλα τόνισε ότι στόχος είναι η πολυπόθητη άνοδος.

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα, που μια εν δυνάμει ομάδα Super League με επέλεξε. Είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε, με ακόμη περισσότερο πάθος και θέληση τον μεγάλο στόχο και το σίγουρο είναι πως θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τον πετύχουμε» είπε αρχικά ο Δημήτρης Σπανός που στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Όλοι μαζί, διοίκηση, ποδοσφαιρικό τμήμα και φίλαθλος κόσμος, ενωμένοι σα γροθιά θα παλέψουμε με κάθε μας δύναμη για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και όλοι μαζί στο τέλος να πανηγυρίσουμε μια ιστορική για την ομάδα και την πόλη των Χανίων, στιγμή».

Χανιά

Πρόταση σε Ματάους για παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Τέλος για τα Χανιά ο Μαζουλουξής, επέστρεψε στην Κηφισιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Συνεντεύξεις

Μπάτζιος στο sportcaster.gr: Κλείνει ένας κύκλος – Η ομάδα έχει κάνει βήματα μπροστά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO