Connect with us

Γυναικείο ποδόσφαιρο

ΡΕΑ: Κράτησε και την Κοτσάκι

Μία ακόμα ανανέωση ανακοίνωσε η ΡΕΑ, με την Στέλλα Κοτσάκι να συμφωνεί να συνεχίσει την καριέρα της στο Ρέθυμνο για 3η σερί χρονιά

 

Ασταμάτητα συνεχίζεται ο σχεδιασμός της ΡΕΑ, που ανακοίνωσε την ανανέωσή της με την Στέλλα Κοτσάκι. Η Ελληνίδα παίκτρια έδωσε τα χέρια με την διοίκηση και θα παραμείνει στην ομάδα για 3η σεζόν.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Ο Α.Ο. Ρ.Ε.Α. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τη διεθνή ποδοσφαιρίστρια Στέλλα Κοτσάκι.

Πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει ως «υπολογιστή» μέσα στο γήπεδο, κάνοντας σχεδόν τα πάντα. Ηγείται, μαρκάρει, αμύνεται, πασάρει, σκοράρει. Η διεθνής με την Εθνική Γυναικών, Στέλλα Κοτσάκι, θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας μας για ακόμα μία χρονιά, προσφέροντας την ποιότητα και την εμπειρία για 3η συνεχόμενη χρονιά.  Μία παίκτρια που βρίσκεται εδώ από τη «γέννηση» του συλλόγου ως και σήμερα, αποτελώντας έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους αυτής της σπουδαίας προσπάθειας.

Η Ρ.Ε.Α. ευχαριστεί τη Στέλλα Κοτσάκι για όσα έχει προσφέρει αυτά τα χρόνια και της εύχεται μία σεζόν με υγεία και ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

ΣΤΕΛΛΑ ΚΟΤΣΑΚΙ: «ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ»

«Όταν ήρθε η στιγμή να συζητήσουμε για την ανανέωση μου, δεν υπήρχαν δεύτερες σκέψεις. Για μια αθλήτρια που αγωνίζεται μακριά από το σπίτι της, όπως εγώ, η ασφάλεια είναι το πιο σημαντικό κομμάτι. Ο κ. Ηρακλής Μανουκαράκης αλλά και όλη η ομάδα με αγκάλιασαν από τη πρώτη στιγμή και με έκαναν να νιώσω σίγουρη και ασφαλής. Νιώθω πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ομάδα της ΡΕΑ και ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Είναι πολύ σημαντικό να αποτελείς κομμάτι μιας ομάδας που στο ξεκίνημα της κατάφερε να εδραιωθεί και να αποδειχθεί μεγάλη δύναμη στο γυναικείο ποδόσφαιρο αλλά και στην Α’ εθνική. Ο στόχος είναι η ομάδα να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και να έχουμε μια καλή θέση στην βαθμολογία. Η ομάδα πλέον έχει αποκτήσει εμπειρία στην Α’ εθνική και θα πρέπει να συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε!».

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Κάτοικος Ρεθύμνου για τέταρτη χρονιά η Δήμητρα Μαρκουτσά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Εθνική Ελλάδος

Οι κλήσεις της Εθνικής γυναικών για τα παιχνίδια με Ανδόρα και Μαυροβούνιο

Βεατρίκη Σαρρή
Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Δύο ακόμα προσθήκες ο Ηρόδοτος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO