Connect with us

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Οι τρεις πρώτες μεταγραφές της γυναικείας ομάδας του Ηροδότου

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Ηροδότου ανακοίνωσε τις τρεις πρώτες προσθήκες της

 

Η νεοσύστατη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Ηροδότου ξεκίνωσε την στελέχωση του ρόστερ της φτάνοντας σε συμφωνία με τρεις παίκτριες. Ο λόγος για την Κατερίνα Γεμιστού, την Κάλλια Χατζησυμεών και την Γεωργία Παπαδάκη.

Η ανακοίνωση του Ηροδότου:

Ξεκίνησε η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου του συλλόγου, το οποίο καλωσορίζει στην οικογένειά του τις Κατερίνα Γεμιστού, Κάλλια Χατζησυμεών και Γεωργία Παπαδάκη. Οι τρεις πρώτες μεταγραφές του γυναικείου Ηροδότου! Κατερίνα, Κάλλια, Γεωργία καλώς ήρθατε στον σύλλογο και στη Νέα Αλικαρνασσό, σας ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες με τα “μπλε”.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΜΙΣΤΟΥ

Γεννήθηκε το 2001 και ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της ΑΕ Κρήτης. Έπαιξε με την ομάδα του ΟΦΗ στην Α’ Εθνική, στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Candia και την χρόνια 2023 – 2024 στον Εργοτέλη. Η φυσική της θέση είναι μεσοεπιθετικός, παίζοντας στο αριστερό “φτερό”.

Η ΚΑΛΛΙΑ ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝ

Το δικό μας παιδί επιστρέφει στην αγαπημένη του ομαδα. Ξεκίνησε στις Ακαδημίες του Ηροδότου και την σεζόν 2023 – 2024 έπαιξε στον Εργοτελη. Γεννήθηκε το 2012 και η θέση που αγωνίζεται είναι στόπερ.

Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Αποτελεί νέο… αίμα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Γεννήθηκε το 2005 και είναι φοιτήτρια στην γυμναστική ακαδημία.

*Στις φωτογραφίες ο πρόεδρος του γυναικείου τμήματος του Ηροδότου Γιάννης Φουντουλάκης καλωσορίζει στον σύλλογο και στη Νέα Αλικαρνασσό τις Κατερίνα Γεμιστού, Κάλλια Χατζησυμεών και Γεωργία Παπαδάκη.

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Κάτοικος Ρεθύμνου για τέταρτη χρονιά η Δήμητρα Μαρκουτσά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Εθνική Ελλάδος

Οι κλήσεις της Εθνικής γυναικών για τα παιχνίδια με Ανδόρα και Μαυροβούνιο

Βεατρίκη Σαρρή
Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Δύο ακόμα προσθήκες ο Ηρόδοτος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO