Connect with us

Υγρός Στίβος

Ο ΝΟΣ στο 1ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα SUP

 Εξαιρετική παρουσία από την επταμελής αποστολή του Ν.Ο. Σητείας  στο 1ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα SUP της European Canoe Association (ECA).

 

Επιστροφή από το Σέγκετ της Ουγγαρίας με μεγάλες επιτυχίες σε Ευρωπαϊκό επίπεδο για τον Ναυτικό Όμιλο Σητείας και την Εθνική Ομάδα SUP. Η επταμελής αποστολή του ΝΟΣ αλλά και στο σύνολο της η Εθνική ομάδα, σημείωσε μεγάλες επιτυχίες στο 1ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα SUP της European Canoe Association (ECA).

Οι αθλητές του ΝΟΣ: Νάνσυ Καραΐνδρου (αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας), Βαγγέλης Γρίβας, Ελένη Γιακουμάκη, Μαρία Πατεράκη, Κατερίνα Λαντζανάκη καθώς και οι νεαρότερες (κορασίδες) που πήραν το Ευρωπαϊκό αγωνιστικό βάπτισμα, Χριστιάνα Μεσλεμέ και Θεοδώρα Κατσαβαβάκη, επέστεψαν με ατομικά ρεκόρ και γεμάτες εμπειρίες.

Με την 6η θέση στην Ευρώπη επέστρεψε η Νάνσυ Καραΐνδρου με ατομικό ρεκόρ στο αγώνισμα των Μεγάλων Αποστάσεων. Εξαιρετική ήταν και η παρουσία των νέων κοριτσιών Μεσλεμέ Χριστιάνα (14η Μεγάλων αποστάσεων) και Κατσαβαβάκη Θεοδώρα (12η Μεγάλων Αποστάσεων) που δε δίστασαν να μπουν σε όλα τα αγωνίσματα.

“Οι μεγάλες επιδόσεις των αθλητών της ελληνικής αποστολής αποδεικνύουν πως το Ελληνικό SUP βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία.
Ευχόμαστε οι επιτυχίες των αθλητών του ΝΟΣ να συνεχίζουν να μας κάνουν περήφανους σε κάθε γωνιά του πλανήτη”, αναφέρει ο ΝΟ Σητείας.

Πόλο

Πρεμιέρα με νίκη για την Εθνική Γυναικών – Γκολ η Μυριοκεφαλιτάκη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Συγχρονισμένη κολύμβηση

Ασημένιο η Κουτράκη με την εθνική στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Εθνική Γυναικών: Νίκη απέναντι στην Γαλλία του Λοράντου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO