Connect with us

Χανιά

Επίσημο: Νέος προπονητής των Χανίων ο Δημήτρης Σπανός!

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Σπανό που αποτελεί τον νέο προπονητή της ομάδας

 

Νέος προπονητής των Χανίων είναι με κάθε επισημότητα ο Δημήτρης Σπανός, καθώς η ΠΑΕ Χανιά ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο τεχνικό. Ο Σπανός αντικαθιστά τον Γιάννη Ταουσιάνη στον πάγκο των Χανίων, με στόχο η ομάδα να καταφέρει αυτό που δεν κατάφερε την περασμένη σεζόν, δηλαδή να πάρει την πολυπόθητη άνοδο για την Super League 1.

Ο έμπειρος τεχνικός επιστρέφει στα Χανιά καθώς την σεζόν 1997-98 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής με τη φανέλα του Α.Ο. Χανιά. Πλέον από άλλο πόστο, εκείνο του προπονητή, θα επιχειρήσει να γράψει την πιο χρυσή ιστορία της ομάδας.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο Δημήτρης Σπανός θα βρεθεί στα Χανιά την ερχόμενη Δευτέρα (24/06) για να πιάσει δουλειά αν και ήδη έχει σηκώσει μανίκια και τρέχει μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας σε συνεργασία με τη διοίκηση και τον Σταύρο Λαμπράκη.

Η ανακοίνωση των Χανίων:

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Σπανό.

O γεννημένος στις 13 Ιουλίου 1969 στο Αίγιο, έμπειρος τεχνικός, αναλαμβάνει να οδηγήσει την ομάδα μας στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2, 2024-25.

Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική με τη φανέλα του Ιωνικού Νίκαιας, ενώ φόρεσε ακόμη τις φανέλες των Ατρομήτου Αθηνών, Παναιγιάλειου, Βύζαντα Μεγάρων, Λεωνιδίου και Αναγέννησης Άρτας, ενώ τη σεζόν 1997-98 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής με τη φανέλα του Α.Ο. Χανιά.

Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε το 2005 από την Αναγέννηση Άρτας, ενώ ακολούθησαν πολλές ιστορικές ομάδες.

Μεταξύ άλλων διατέλεσε τεχνικός σε Παναχαϊκή, Παναιγιάλειο, Ρόδο, Πανελευσινιακό, Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ το 2017 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Άρη Θεσσαλονίκης με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Super League.

Επόμενοι σταθμοί ήταν η Κέρκυρα, η Δόξα Δράμας και ο Λεβαδειακός, ενώ το καλοκαίρι του 2020 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ιωνικού, τον οποίο οδήγησε στην πρώτη Κατηγορία, έπειτα από 14 χρόνια. Η πρώτη του σεζόν στη Super League ήταν άκρως επιτυχημένη, με την ομάδα της Νίκαιας να τερματίζει στην 7η θέση.

Από τον πάγκο του Ιωνικού αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2023, για να επιστρέψει όμως λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, οδηγώντας τον Ιωνικό στην 3η θέση των play-offs της Super League 2.

Συνολικά o Δημήτρης Σπανός έχει κοουτσάρει 52 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Super League και περισσότερους από 200 αγώνες στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα.

Καλωσορίζουμε με χαρά τον Δημήτρη Σπανό στην ομάδα μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες!

Σούπερ Λιγκ 2

Τέλος για τα Χανιά ο Μαζουλουξής, επέστρεψε στην Κηφισιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Συνεντεύξεις

Μπάτζιος στο sportcaster.gr: Κλείνει ένας κύκλος – Η ομάδα έχει κάνει βήματα μπροστά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Το αντίο του Μπάτζιου στα Χανιά – “Ήταν τιμή να είμαι αρχηγός της ομάδας!”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO