Connect with us

Άλλα Σπορ

Τρισευτυχισμένη η Μαρία Στρατουδάκη! “Νιώθω ανατριχίλα και χαρά” | video

Τρισευτυχισμένη η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια που σάρωσε τα μετάλλια στην κατηγορία των 49 κιλών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των κορασίδων στη Θεσσαλονίκη.

 

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε η Μαρία Στρατουδάκη μετά την νέα της τεράστια επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των κορασίδων στη Θεσσαλονίκη. Η Χανιώτισσα αθλήτρια σάρωσε τα μετάλλια στην κατηγορία των 49 κιλών κατακτώντας χρυσό στο ζετέ, ασημένιο στο σύνολο και χάλκινο στο αρασέ !

Αμέσως μετά την απονομή η ταλαντούχα Χανιώτισσα αθλήτρια του Καρτερού σε δηλώσεις δεν έκρυψε τη χαρά της:  «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που κατάφερα να πάρω ένα τόσο μεγάλο μετάλλιο, στο “σπίτι” μου, στη χώρα μου. Μπορούσα κάτι παραπάνω, έδωσα τα πάντα ειδικά στο επολέ ζετέ. Πιστεύω ότι μου αξίζει αυτό το μετάλλιο, έχω δουλέψει πολύ σκληρά, με πολλή βοήθεια από τον προπονητή μου, που είναι ο δεύτερος μπαμπάς μου, από την οικογένειά μου και τους φίλους μου. ευχαριστώ όλους πάρα πολύ».

Για τον επόμενο  στόχο της δήλωσε ανέφερε: «Στοχεύω πολύ του χρόνου στο Παγκόσμιο και στο Ευρωπαϊκό».

Για το γεγονός ότι η διοργάνωση διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη και πόσο την βοήθησε αυτό: «Με ευνοεί πάρα πολύ αυτό, είναι δίπλα στο σπίτι μου, που λέει ο λόγος. Είμαι πολύ χαρούμενη, πάρα πολύ χαρούμενη, τα συναισθήματά μου είναι ανατριχίλα και χαρά».

Τέλος η Μαρία Στρατουδάκη ανέφερε για το χρυσό μετάλλιο στο ζετέ: «Ηταν πάρα πολύ καλός αγώνας για μένα, παρόλο που στο αρασέ δεν τα πήγα τόσο καλά, απέδειξα τι μπορώ να κάνω στο επολέ ζετέ».

 

Στίβος

“Ποστάρισμα” σοκ απο την Κατερίνα Στεφανίδη: “Καταγγελία; Μήνυση; Δεν ξέρω προσπαθώ να σκεφτώ”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Βόλεϊ

Ν. ΟΠΕΡ: Παραμένει στο Ρέθυμνο ο Γιώργος Τζανιδάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ξιφασκία

Πολύ καλή παρουσία οι Χανιώτες ξιφομάχοι στα “μικρά” Πανελλήνια Πρωταθλήματα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO