Connect with us

Σούπερ Λιγκ

Στο Ρότερνταμ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη

Ο νέος Άρης θα «χτιστεί» στην Ολλανδία, όπου θα ταξιδέψει η αποστολή στις 21 του επόμενου μήνα

 

Στην Ολλανδία θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι η αποστολή θα αναχωρήσει στις 21 Ιουλίου με προορισμό το Ρότερνταμ. Ακόμα, για την 1η του επόμενου μήνα είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση των παικτών, ενώ το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στην Πτολεμαΐδα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν είναι προγραμματισμένη για την 1η Ιουλίου, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσουν τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ για τους ποδοσφαιριστές.

Στις 7 Ιουλίου η ομάδα μας θα μεταβεί στην Πτολεμαΐδα, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Στο αθλητικό κέντρο της Δυτικής Μακεδονίας (ξενοδοχείο «Παντελίδης») θα παραμείνει μια εβδομάδα.

Για τις 21 Ιούλιου έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση της αποστολής του ΑΡΗ για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Στο διάστημα της παραμονής της στο αθλητικό κέντρο, που βρίσκεται στην περιοχή του Ρότερνταμ (μέχρι τις 31 του μήνα), η ομάδα μας θα δώσει τρία ή τέσσερα φιλικά παιχνίδια. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες».

Σούπερ Λιγκ

Ελεύθερος ο Μπαΐροβιτς από Λεβαδειακό

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

Μπέος: Αισθάνομαι ντροπή και κλαίω για τις άδειες εξέδρες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

ΑΕΚ – Αλκμαάρ 0-6 | HIGHLIGHTS |

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO