Connect with us

Γ' Εθνική

Σήμερα (19/6) κρίνεται το μέλλον του ΑΟΑΝ στην Γ’ Εθνική

Απόψε το απόγευμα θα κριθεί το μέλλον του ΑΟΑΝ στην Γ’ Εθνική, καθώς είναι προγραμματισμένη συνάντηση της διοίκησης με ανθρώπους που επιθυμούν να βοηθήσουν την ομάδα, ώστε να συνεχιστεί η παρουσία της στο πρωτάθλημα της 3ης κατηγορίας.

 

Το μέλλον του ΑΟΑΝ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κρίνεται την Παρασκευή, καθώς είναι προγραμματισμένη η συνάντηση της ομάδας στο Στάδιο του Αγίου Νικολάου στην κερκίδα των επισήμων, στην οποία θα φανεί αν είναι εφικτή η συνέχιση της παρουσίας της στο πρωτάθλημα.

Από τον ΑΟΑΝ είχαν χαρακτηρίσει την συγκεκριμένη συνάντηση, ως την σημαντικότερη των τελευταίων ετών, στην οποία αναμένεται να συζητηθούν όλα τα θέματα της ομάδας.

Ουσιαστικά, στον ΑΟΑΝ αναζητούν συμπαίκτες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα σε όλα τα επίπεδα, με τις όποιες αποφάσεις παρθούν, να κρίνουν και το μέλλον του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

ΟΛΟΙ στο στάδιο για τον ΑΟΑΝ στη Γ’ εθνική!

Η μεγάλη μέρα έφτασε για την ομάδα μας, καθώς στις 19.00, ΟΛΟΙ όσοι θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν να συνεχίσει την παρουσία της στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και για τη σεζόν 2024/2025, οφείλουν να δώσουν το παρών στην κερκίδα των επισήμων (VIP) του σταδίου του Αγίου Νικολάου.

Γγια μια συνάντηση από την οποία θα ξεκαθαριστεί αν υπάρχει η δυνατότητα και τα άτομα που θα αναλάβουν ρόλους και θέσεις, στις υποχρεώσεις του σωματείου και τις απαιτήσεις που υπάρχουν την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Γ' Εθνική

Τέλος από τον ΠΟΑ ο Σφυρογιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Τέλος ο Θεμιστοκλής Κεφαλάς

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Δύο μεταγραφές και μία ανανέωση στον Ηλυσιακό

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO