Connect with us

Χανιά

Σε εξέλιξη ο σχεδιασμός, εν αναμονή της οριστικής συμφωνίας με Σπανό – Δεδομένη η παραμονή Λαμπράκη

Οι εξελίξεις στην άκρη του πάγκου, με την αποχώρηση του Γιάννη Ταουσιάνη και την διαφαινόμενη έλευση του Δημήτρη Σπανού, δεν επηρεάζουν τον σχεδιασμό των Χανίων, ο οποίος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τον Στάυρο Λαμπράκη σε συνεργασία με την διοίκηση να “τρέχουν” τις υποθέσεις των “μπλε”.

 

Τα Χανιά θέλουν να κλείσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα το θέμα του προπονητή, εν αναμονή της οριστικής συμφωνίας τους με τον Δημήτρη Σπανό, ωστόσο παράλληλα τρέχει ο σχεδιασμός της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σαφώς, προτεραιότητα για τα Χανιά είναι να οριστικοποιηθεί το deal με τον έμπειρο προπονητή, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως έχουν μείνει πίσω διάφορα θέματα. Ο σχεδιασμός της ομάδας βρίσκεται σε… φουλ εξέλιξη, με τον Σταύρο Λαμπράκη σε συνεργασία με την διοίκηση, να τρέχουν τις υποθέσεις της Χανιώτικης ομάδας και να καταστρώνουν τα πλάνα τους, έως ότου κλειδώσει και τυπικά ο ερχομός του νέου προπονητή.

Αλλωστε η παραμονή του έμπειρου Σταύρου Λαμπράκη είναι δεδομένη, με τον έμπειρο παράγοντα να έχει αναλάβει να τρέξει όλες τις μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Σπανό, αναμένεται στα Χανιά τις επόμενες μέρες, για να οριστικοποιήσει την συμφωνία του με τους “μπλε”.

Τέλος, αναφορικά με τους συνεργάτες του έμπειρου τεχνικού, είναι δεδομένη η έλευση ενός άμεσου συνεργάτη του, ενώ μένει να φανεί τι θα γίνει με τα μέλη του υπάρχοντος τεχνικού τιμ της Χανιώτικης ομάδας, για τους οποίους εκ μέρους της διοίκησης υπάρχει η πρόθεση να ανανεώσει την συνεργασία της μαζί τους, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τον νέο τεχνικό και θα ξεκαθαρίσει άμα την έλευση του στα Χανιά.

Αυτό αφορά τους Νίκο Μαναρώλη, Αντώνη Παναγιωτόπουλο και Κώστα Τσαμανδούρα, καθώς  οι Χρήστος Τσιακίρης και Παναγιώτης Γουνελάς θα ακολουθήσουν τον Ταουσιάνη στην Εθνική Ελπίδων.

 

Χανιά

Πρόταση σε Ματάους για παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Τέλος για τα Χανιά ο Μαζουλουξής, επέστρεψε στην Κηφισιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Συνεντεύξεις

Μπάτζιος στο sportcaster.gr: Κλείνει ένας κύκλος – Η ομάδα έχει κάνει βήματα μπροστά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO