Connect with us

Χανιά

Γιατί κατέληξαν στο πρόσωπο του Δημήτρη Σπανού: Το sportcaster.gr αναλύει

Όπως έγραψε το sportcaster.gr το βράδυ της Δευτέρας, ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται μια ανάσα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Χανίων.

 

Χθες το βράδυ αναφέραμε πως ο Δημήτρης Σπανός βρίσκεται προ των πυλών των Χανίων και το sportcaster.gr αναλύει σήμερα τα δεδομένα γύρω από την επικείμενη πρόσληψη του πρώην τεχνικού του Άρη και του Ιωνικού.

Ο 54χρονος τεχνικός που επέστρεψε φέτος στην ομάδα της Νίκαιας για την δεύτερη θητεία του πλέον δεν συνεχίζει στον Ιωνικό μετά την αποχώρηση της οικογένειας Τσιριγώτη και είναι αρκετοί οι λόγοι που τα Χανιά και ο Αντώνης Ροκάκης αποφάσισαν να προχωρήσουν την περίπτωση του Δημήτρη Σπανού.

Καταρχήν, πρώτος και σημαντικότερος λόγος είναι το γεγονός ότι πρόκειται για έναν προπονητή που μέσα στο περιβάλλον της Super League 2, όλοι έχουν να λένε για το ήθος και την ακεραιότητα του. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που στάζουν μέλι όλοι οι παράγοντες αλλά και οι ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν. Πρώτη του επιθυμία πάντα είναι να δημιουργήσει ισχυρά αποδυτήρια όπου το οικογενειακό κλίμα ξεχωρίζει.

Από εκεί και πέρα, προφανώς πρόκειται για έναν προπονητή που σε όποια ομάδα έχει εργαστεί τα τελευταία χρόνια, έχει ως στόχο την άνοδο αφού αυτό το έχει πετύχει τόσο με τον Άρη, όσο και με τον Ιωνικό. Ξέρει από πρωταθλητισμό, γνωρίζει από πίεση και πάντα δούλευε σε ομάδες που χτίζονται εξαρχής και στόχο την άνοδο. Κυνικός προπονητής, είναι των αποτελεσμάτων και αυτό είναι που ξεχωρίζει στην πορεία του Δημήτρη Σπανού στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Χανιά

Πρόταση σε Ματάους για παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Τέλος για τα Χανιά ο Μαζουλουξής, επέστρεψε στην Κηφισιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Συνεντεύξεις

Μπάτζιος στο sportcaster.gr: Κλείνει ένας κύκλος – Η ομάδα έχει κάνει βήματα μπροστά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO