Connect with us

Χανιά

Το αντίο και οι ευχαριστίες από καρδιάς του Γιάννη Ταουσιάνη!

Ο Γιάννης Ταουσιάνης με δήλωση του στα social media των Χανίων αποχαιρετάει την ομάδα και τον κόσμο με την ευχή να βρίσκεται το 2025 στην Super League 1.

 

Ο Έλληνας τεχνικός κάνει ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα του αναλαμβάνοντας το “τιμόνι” της Εθνικής Ελπίδων και αποχωρεί από τα Χανιά “στάζοντας μέλι” για την συμπεριφορά του οργανισμού και όλων των ανθρώπων της ομάδας για τους 14 μήνες που συνεργάστηκε μαζί του.

Ο απερχόμενος προπονητής των Χανίων ευχαριστεί αρχικά τον Αντώνη Ροκάκη αλλά και για τους Γιώργο Ξηρουχάκη, Γιώργο Τουλουπάκη για το γεγονός ότι η ομάδα δεν στάθηκε εμπόδιο στην επιθυμία του να υπηρετήσει την Εθνική ομάδα σε επίπεδο U19 αλλά και παράλληλα τον Γιώργο Βρέντζο για το γεγονός ότι ήταν ο άνθρωπος που τον προσέγγισε ώστε ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Χανίων πριν από σχεδόν 1,5 χρόνο.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Ταουσιάνη:

“Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον πρόεδρο Αντώνη Ροκάκη και τους συνεργάτες του Γιώργο Ξηρουχάκη και Γιώργο Τουλουπάκη για την κατανόηση και την ανθρωπιά που επέδειξαν στην απόφαση μου να αποδεχθώ μια πρόταση τιμής, χρέους και προοπτικής, να υπηρετήσω το εθνόσημο.

Δεκατέσσερις μήνες εργάστηκα σε συνθήκες που κάθε προπονητής επιθυμεί, έχοντας άριστη συνεργασία με μια διοίκηση που δημιουργεί ένα περιβάλλον βασισμένο σε ισχυρές αξίες όπως σεβασμός, εκτίμηση, εμπιστοσύνη, ανθρωπιά!

Ευχαριστώ τον Γιώργο Βρέντζο, που ήταν ο άνθρωπος που με προσέγγισε για να βρεθώ σε αυτόν τον οργανισμό και να βιώσω όλα αυτά τα καλά. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου, όλο το προσωπικό του οργανισμού, τον κόσμο για την εκτίμηση που μου έδειξε και φυσικά τους ποδοσφαιριστές μου, που αισθάνομαι τυχερός που τους είχα.

Εύχομαι στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ – και θα χαρώ πολύ – να βρεθεί σύντομα εκεί που έχει κοπιάσει χρόνια και αξίζει να βρίσκεται, στη Σούπερ Λιγκ 1! Σας ευχαριστώ όλους!”

Χανιά

Αύριο Πέμπτη (27/6) η παρουσίαση του Δημήτρη Σπανού!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Ο “κακός δαίμονας” Σπανός γίνεται ο “καλός άγγελος” των Χανίων

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Μανουσάκης: Να παλέψουμε όλοι για την πολυπόθητη άνοδο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO