Connect with us

Πόλο

Πανέτοιμη η Εθνική Παίδων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μάλτας

Το μεσημέρι της Δευτέρας (17/6) η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης Παίδων Κ16 πάτησε το πόδι της στη Μάλτα.

 

Εκεί, θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 18 έως και τις 24 Ιουνίου.

Υπενθυμίζουμε πως στην αποστολή της Εθνικής Παίδων που συμμετέχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα βρίσκονται και δύο Χανιωτάκια, ο λόγος για τους Σταύρο Ζουζούνη και Βαγγέλη Γεωρβασάκη του ΝΟ Χανίων.

Στην ομάδα, που έκανε την πρώτη της προπόνηση στο κολυμβητήριο που θα γίνουν οι αγώνες, αμέσως μετά την άφιξη στο ξενοδοχείο, περιλαμβάνονται οι αθλητές: Δημήτρης Μπερδές, Δημήτρης Σάρρος (Παλαιό Φάληρο), Κωνσταντίνος Μπιτσάκος (ΓΣ Περιστερίου), Κοσμάς Πατσιλινάκος, Αχιλλέας Πιμπλής, Δημήτρης Χατζής (ΝΟ Βουλιαγμένης), Θεοδόσης Μότσιας (ΝΟ Λάρισας), Ηλίας Αγγελόπουλος, Άγγελος Λαμπάτος (ΝΟ Πατρών), Βαγγέλης Γεωρβασάκης, Σταύρος Ζουζούνης (ΝΟ Χανίων), Περσέας Πορτοκάλης (Παναθηναϊκός), Οδυσσέας Καρατζάς, Άγγελος Λεωνιδάκης, Δημήτρης Παναγιώτης Ράπτης (ΠΑΟΚ).

Τους συνοδεύουν, ο ομοσπονδιακός προπονητής Φώντας Λεμπέσης, ο συνεργάτης του Φώντας Μαρκόπουλος, ο φυσιοθεραπευτής Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος και ο Νίκος Φιλόπουλος, μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ, ως αρχηγός αποστολής. Μαζί τους και ο διεθνής διαιτητής Μιχάλης Μπιράκης.

Η Εθνική μας μετέχει στον 8o Όμιλο και κάνει πρεμιέρα κόντρα στη Ρουμανία την Τρίτη (18/6, 18:45 ώρα Ελλάδας). Στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει το Καζακστάν (19/6, 12:30) και τη Μάλτα (20/6, 20:00).

Πόλο

Στην 3η θέση στο “Thetis Cup” η Εθνική Γυναικών, ήττα από Ουγγαρία

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Το «2 στα 2» η Εθνική Γυναικών, με εξαιρετική την Μυριοκεφαλιτάκη | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Πρεμιέρα με νίκη για την Εθνική Γυναικών – Γκολ η Μυριοκεφαλιτάκη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO