Connect with us

Υγρός Στίβος

Ο απολογισμός του Θοδ. Νικολαΐδη: Ιδια δυναμική σε ίδιο μοτίβο για τη νέα διοίκηση

Τον απολογισμό του έργου της διοίκησης η οποία ολοκληρώνει τις επόμενες ημέρες την θητεία της κάνει ο αντιπρόεδρος του ΝΟ Χανίων, Θοδωρής Νικολαΐδης.

 

Ο κ. Νικολαΐδης σε συνέντευξή του στην επίσημη σελίδα του ΝΟΧ, τονίζει ότι το νέο ΔΣ που θα προκύψει πρέπει να συνεχίσει με την ίδια δυναμική, παραμένοντας πάνω στο ίδιο μοτίβο ούτως ώστε ο Ναυτικός Ομιλος να εξακολουθήσει να διατηρείται σε υψηλό επίπεδο.

«Είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα και καταφέρνουμε να προχωράμε», είναι το μήνυμα από τον κ. Νικολαΐδη. 

Αναλυτικά η συνέντευξη: 

Κύριε Νικολαΐδη, συμμετέχετε τα τελευταία χρόνια ενεργά στη διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, έχοντας μάλιστα και τον ρόλο του αντιπροέδρου. Πώς είναι για σας όλη αυτή η διαδρομή;

Είναι μια δύσκολη διαδρομή γιατί αντιμετωπίζουμε συνεχώς προβλήματα στην λειτουργία του κολυμβητηρίου. Ο Ομιλος είναι μεγάλος και απαιτεί χρόνο, που πολλές φορές δεν υπάρχει, όμως εμείς είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα και καταφέρνουμε να προχωράμε.

Ποιο πιστεύετε μέχρι σήμερα πως ήταν το δυσκολότερο θέμα που είχε να διαχειριστεί η διοίκηση του Ομίλου και πώς βλέπετε τα πράγματα από εδώ και στο εξής;

Η δυσκολότερη περίοδος ήταν μέχρι να υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση για την ανακατασκευή του κολυμβητηρίου. Υπήρξαν στιγμές που πραγματικά ήταν όλα στον αέρα και φοβηθήκαμε για τις εξελίξεις. Ομως τέλος καλό, όλα καλά! Η επόμενη περίοδος θα έχει δυσκολίες και λόγω της ανακατασκευής αλλά με καλές προθέσεις όλα θα λυθούν.

Πώς πιστεύετε ότι πρέπει να συνεχίσει η διοίκηση που θα εκλεγεί προσεχώς, ποιες δηλαδή κατά την κρίση σας πρέπει να είναι οι κατευθύνσεις της;

Νομίζω ότι η νέα διοίκηση πρέπει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, με την ίδια δυναμική και πάντα με πρώτο στόχο να βελτιωθούν οι συνθήκες άθλησης των παιδιών.

Τι γίνεται με το θέμα του κολυμβητηρίου και πόσο πιστεύετε ότι θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του ΝΟ Χανίων;

Κύριο μέλημά μας θα είναι η αποπεράτωση του κολυμβητηρίου ώστε να συνεχίσουμε την σταθερή ανάδειξη των αθλητών μας σε όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου που όπως είπε και ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στα γραφεία του Ομίλου μας ο ΝΟ Χανίων είναι εργοστάσιο ταλέντων.

Γιατί πιστεύετε ότι τα Χανιά έχουν τέτοια παράδοση στον υγρό στίβο; Εξάλλου και ο γιος σας, ο Γιώργος Νικολαΐδης, έχει αναδειχθεί από τις υποδομές του ΝΟΧ και έχει μια αξιοθαύμαστη πορεία τα τελευταία χρόνια στην υδατοσφαίριση. Πού το αποδίδετε αυτό ως γεγονός;

Είναι γνωστή η σχέση μου με το πόλο από τη νεαρή μου ηλικία που με αγάπη για το άθλημα και την ομάδα την ακολουθούσα παντού. Νομίζω ότι τελικά ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων έχει αυτή την τεράστια παράδοση αλλά και αξιοθαύμαστη πορεία κυρίως λόγω του πάθους των ανθρώπων που ασχολούμαστε αλλά και των σχέσεων που υπάρχει μεταξύ μας. Σχέσεις που έχουν οδηγήσει σε δυνατές φιλίες και κουμπαριές. Οσον αφορά τον γιο μου απλά είναι άλλο ένα ταλέντο που προέκυψε από το εργοστάσιο του ΝΟΧ και είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτόν.

Τι εύχεστε από ‘δω και στο εξής και γενικότερα για το μέλλον για στον ΝΟ Χανίων;

Από εδώ και στο εξής εύχομαι τα καλύτερα στον όμιλο μας και το όνειρο μου είναι άμεσα να παραδοθεί στα παιδιά της πόλης μας ένα σύγχρονο κολυμβητήριο.

Πόλο

Πρεμιέρα με νίκη για την Εθνική Γυναικών – Γκολ η Μυριοκεφαλιτάκη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Συγχρονισμένη κολύμβηση

Ασημένιο η Κουτράκη με την εθνική στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Εθνική Γυναικών: Νίκη απέναντι στην Γαλλία του Λοράντου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO