Connect with us

Ακαδημίες

Γιορτινό το φινάλε του 3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών στο Ρέθυμνο! | pics

Εκπληξη με τον τερματοφύλακα της Οσασούνα, Δημήτρη Σταματάκη ο οποίος εμφανίστηκε   διαδικτυακά.

 

Σε γιορτινό κλίμα και πολλές δράσεις και εκπλήξεις ήταν το φινάλε του 3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών που έγινε στο Ρέθυμνο! Σεμινάρια, μία εξαιρετικά διδακτική ομιλία, εξειδικευμένη εκπαίδευση, αξιολόγηση, αγωνιστική ψυχαγωγία και… γιορτή περιλάμβανε το μενού της αυλαίας, ενώ η έκπληξη ήρθε από τον κρητικό τερματοφύλακα της Οσασούνα, Δημήτρη Σταματάκη.

Η σχετική ενημέρωση των διοργανωτών:

Δύο πολύ ενδιαφέροντα σεμινάρια, μία εξαιρετικά διδακτική ομιλία, εξειδικευμένη εκπαίδευση, αξιολόγηση, αγωνιστική ψυχαγωγία και… γιορτή! Αυτά ήταν τα κύρια σημεία του προγράμματος της 3ης και τελευταίας ημέρας (16/6) του ”3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών” της GK Goalkeeper Academy, στο Ρέθυμνο.

Το πρόγραμμα της Κυριακής άνοιξε με τον τερματοφύλακα της Οσασούνα, Δημήτρη Σταματάκη, να εμφανίζεται στην αίθουσα διαδικτυακά. Ο Κρητικός goalkeeper, ο οποίος έχει αναδειχθεί μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων, μίλησε στους νεαρούς αθλητές για τη δική του διαδρομή, την εξειδικευμένη εκπαίδευση που έλαβε, την αξιολόγηση σε συλλόγους του εξωτερικού και τη μεταγραφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης πριν από τρία χρόνια.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Αθλητική Ψυχολόγος της GK Goalkeeper Academy, Ελεάνα Κοκκίνη, η οποία έκανε σεμινάριο με θέμα: ”Αθλητική ψυχολογία και μεγιστοποίηση της απόδοσης του/της goalkeeper”.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην αίθουσα ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του Επικεφαλής της Ακαδημίας, Κώστα Γύπαρη, με θέμα: ”Διδασκαλία/εκπαίδευση τεχνικών του τερματοφύλακα”.

Αμέσως μετά, αθλητές και προπονητές βγήκαν για τελευταία φορά στον αγωνιστικό χώρο του Γηπέδου Μισιρίων και τα έδωσαν όλα, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις! Υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου έγινε ειδικό πρόγραμμα προπόνησης και αξιολόγησης, το οποίο περιελάμβανε: προθέρμανση με funny games, ασκήσεις Build up, Crossing, Shot stopping, Positioning and Decision-making, 1vs1 και Goalkeeper Reaction.

Το καθαρά αγωνιστικό σκέλος ολοκληρώθηκε με τα άκρως ανταγωνιστικά challenge games, που ανέδειξαν: δύο νικητές οι οποίοι εξασφάλισαν από ένα ζευγάρι γάντια προσφορά της Play Sports και δύο δευτεραθλητές οι οποίοι κέρδισαν από ένα ζευγάρι κάλτσες trix gripsocks.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Αμέσως μετά το τέλος του εκπαιδευτικού σκέλους, κάθε συμμετέχων/ουσα έλαβε πιστοποίηση συμμετοχής, ενώ ακολούθησε ενημέρωση των γονέων για τις επιδόσεις των νεαρών αθλητών.

Στη συνέχεια, για τη συνεισφορά τους στην επιτυχημένη διεξαγωγή του Camp, βραβεύτηκαν: ο συνδιοργανωτής Άρης Ρεθύμνου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ρεθύμνου, κ. Νικόλαος Προβιάς, ο κ. Γιώργος Δασκαλομαρκάκης από την ΕΠΣ Ρεθύμνου, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου, η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Χανίων και ο προπονητής, κ. Στέργιος Τυπάδης.

Η GK Goalkeeper Academy ευχαριστεί θερμά όλους τους συνεργάτες, χορηγούς και υποστηρικτές για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην επιτυχημένη διεξαγωγή του Camp του Ρεθύμνου!

Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στον 4ο και τελευταίο σταθμό του ‘‘3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών’’, που είναι στα Χανιά το διάστημα 21-23 Ιουνίου. Παρών στο Γήπεδο των Περιβολίων καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου θα είναι και ο σπουδαίος Ιταλός προπονητής Τερματοφυλάκων, Αντονέλο Μπραμπίλα!

Δείτε εικόνες:

Ακαδημίες

Στο GERARDS CAMP ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών του Γρανίτη Στέλιος Λιοδάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΚΑΣΚ

Συνεχάρη τις ομάδες της η ΕΚΑΣΚ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Με Στέλιο Βαμβακά η γιορτή της Ακαδημίας του Κρητικού Αστέρα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO