Connect with us

Μπάσκετ

Την Δευτέρα η πρώτη συγκέντρωση της Επίσημης Αγαπημένης ενόψει του Προολυμπιακού

Αύριο, Δευτέρα (17/6) ο Βασίλης Σπανούλης περιμένει στο ΣΕΦ τους παίκτες που έχει καλέσει στην προετοιμασία της εθνικής, ενόψει της συμμετοχής στο Προολυμπιακό Τουρνουά το διάστημα 2 έως 7 Ιουλίου.

 

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός έχει καλέσει 19 παίκτες, αλλά η ένταξή τους θα είναι σταδιακή, καθώς οι διεθνείς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσαν την περασμένη Παρασκευή (14/6) τις υποχρεώσεις τους στους τελικούς της Basket League και γι’ αυτό θα ενσωματωθούν τελευταίοι, δηλαδή την Τετάρτη (19/6).

Με τα χρονικά περιθώρια της προετοιμασίας να είναι εκ των πραγμάτων «στενά», την Παρασκευή (21/6), υπάρχει προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό παιχνίδι, στο ΣΕΦ με την παρουσία θεατών με αντίπαλο την Πολωνία.

Το τριήμερο 25-27/6 που θα διεξαχθεί το τουρνουά “Aegean Ακρόπολις”, η εθνική θα παίξει με το Μαυροβούνιο στις 25/6 και με τις Μπαχάμες στις 27/6.

Την Πέμπτη (20/6, 13:30), ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Βασίλης Σπανούλης και οι διεθνείς θα τεθούν στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου στην καθιερωμένη Media Day.

Α1 Μπάσκετ Γυναικών

Κοντά στον Πανσερραϊκό ο Κεραμιδάς

ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ
Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρελθόν από τον ΟΦΗ μετά από 11 χρόνια ο Καρλάφτης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Μπάσκετ

Τρίτος στην Ευρώπη με την Εθνική Κωφών ο Ερηνάκης!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO