Connect with us

Γ' Εθνική

Γιούχτας: Παρελθόν ο Τουτζάρης

«Εις το επανειδείν» αναφέρει μεταξύ άλλων στην δήλωσή του ο Γιώργος Τουτζάρης που αποχωρεί από την ομάδα των Αρχανών

 

Ο μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Γιούχτας Γιώργος Τουτζάρης, αποχωρεί από την ομάδα καθώς πλέον ο Γιούχτας δεν θα είναι ΠΑΕ, αφού θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική μετά τον υποβιβασμό του από την Super League 2.

H ανάρτηση του Γιώργου Τουτζάρη:

Pae Giouchtas λοιπόν……ένας ακόμη κρίκος στην επαγγελματικη μου πορεία, που προστέθηκε κ άφησε όμορφες ποδοσφαιρικες μα πιο πολύ ανθρώπινες στιγμές.

Το λιγότερο που θα μπορούσα να εκφράσω είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ,κ απεριόριστο σεβασμό  σε όλους όσους υπήρξαν η καθημερινότητα του συλλόγου κ βοήθησαν να τελειώσει η ποδοσφαιρική χρόνια μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης κ παράλληλα στεναχώριας,για το αποτέλεσμα κ μόνο,γιατί όλα τα υπόλοιπα μόνο ευχάριστες αναμνήσεις γεννούν.

Αισθάνομαι υπερήφανος για το γκρουπ των προπονητων,παικτών,φυσιοθεραπευτων,φροντιστων κ όλων των ανθρώπων που συνέβαλλαν αυτή τη χρονιά,είμαι υπερήφανος κ δίπλα χαρούμενος για τους νέους φίλους που έκανα στη δεύτερη πατρίδα μου το Ηράκλειο κ την Κρήτη.

Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση της ομάδας για την τιμή που μου έκαναν να είμαι μέλος της ΠΑΕ Γιουχτας κ είμαι πολύ αισιόδοξος ότι η ομαδα θα ξαναβρεί το δρόμο της στις επαγγελματικές κατηγορίες σύντομα γιατί το αξίζουν κ οι άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα κ οι υποδομές που έχουν δημιουργήσει.💚🤍

Εις το επανειδειν κύριοι κ κυρίες

Next stop????

Όπου με κάνει χαρούμενο κ δημιουργικό 💪💪💪 Dare to dream and never give up

Γ' Εθνική

Συνεχίζει στον Άρη Πετρούπολης ο Αρναρέλλης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Συνεχίζει με Μουρτζανό η Επισκοπή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

Από τον Αλμυρό, στον Παναιτωλικό ο Γιώργος Αγαπάκης!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO