Connect with us

ΕΠΣΡ

Χέρι-χέρι Κελαϊδής και Ρεθυμνιακός

Ο Αντώνης Κελαϊδής θα συνεχίσει να υπερασπίζεται για 4η χρονιά την εστία του Ρεθυμνιακού καθώς συμφώνησε σε όλα και ανανέωσε για μια ακόμη χρονιά.

 

 

Ο Ρεθυμνιακός κράτησε τον “φύλακα-άγγελο” της εστίας του Αντώνη Κελαϊδή καθώς οι δυο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα χρονιά.  Υπενθυμίζεται πως υπάρχει ακόμα σενάριο που μπορεί να ανεβάσει την ομάδα στην Γ’ Εθνική κάτι όμως που δεν επηρεάζει τον σχεδιασμό του Αντρέα Τσουπάκη καθώς πρώτο του μέλημα ήταν να κρατήσει τον βασικό κορμό.

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας μας 

«Το Δ.Σ. του Ρεθυμνιακού Α.Ο. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Κελαϊδή. Ο έμπειρος τερματοφύλακας που θα υπερασπίζεται για 4η χρονιά την εστία της ομάδας μας, την φετινή περίοδο αγωνίστηκε σε 33 αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου Ερασιτεχνών και μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική, προσθέτοντας ακόμη 3.122 λεπτά προσφοράς στα «δελφίνια».

Εκτός από τον φετινό τίτλο, ο γεννημένος στις 31 Μαρτίου 1993 γκολκίπερ, είναι και δύο συνεχόμενες χρονιές φιναλίστ του τελικού στο κύπελλο Ερασιτεχνών. Ευχόμαστε στον Αντώνη καλή χρονιά με πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες, όντας πεπεισμένοι ότι θα μας βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας».

ΕΠΣΡ

Έχει το(ν) δικό “Κλειδή” στην άμυνα το Ρεθυμνιακός

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

3o Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων: Ο απολογισμός του πολυπληθέστερου camp τερματοφυλάκων στο νησί

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Επισκοπή: Πρώτη ανανέωση ο Κώστας Κουκούλης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO