Connect with us

ΟΦΗ

Μπόρχα Γκονζάλεζ: Να παίξω Ευρώπη – Χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ

Στο Ηράκλειο προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο και να ανακοινωθεί από τον ΟΦΗ είναι ο Μπόρχα Γκονζάλες με τον Ισπανό δεξιό μπακ να αναφέρει πως είναι έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του και δεν έκρυψε πως θα ήθελε να παίξει στην Ευρώπη.

 

Ο Ισπανός δεξιός οπισθοφύλακας έφτασε στο Ηράκλειο, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει και να ανακοινωθεί.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Γκονζάλες ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου, το staff και να ζήσω αυτήν την πρόκληση».

Για τους στόχους του με τον ΟΦΗ: «Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι ως ποδοσφαιριστής, να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ και γιατί όχι ν’ αγωνιστώ και σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι».

Παράλληλα αποκάλυψε πως πήρε τις καλύτερες συστάσεις από συμπατριώτες του που έχουν αγωνιστεί στην χώρα μας: “Έχω μιλήσει με ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην Ελλάδα και μου είπαν ότι πρέπει να έρθω εδώ για να απολαύσω την χώρα και αυτό το πρωτάθλημα”.

ΟΦΗ

Ξεκινά το χτίσιμο του ΟΦΗ της νέας σεζόν ο Δέλλας

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Χριστόπουλος: Έχω μεγάλο κίνητρο – Θέλω να ξεκινάω στην βασική ενδεκάδα | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χριστόπουλου ο ΟΦΗ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO