Connect with us

Διεθνή

Λύγισε την Ουγγαρία και ξεκίνησε με το δεξί η Ελβετία

Η Ελβετία επικράτησε με 3-1 της Ουγγαρίας στην Κολωνία και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο EURO 2024

 

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η πορεία της Ελβετίας στο EURO 2024, με την ομάδα του Μουράτ Γιαχίν να επικρατεί με 3-1 της Ουγγαρίας στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

Η Ελβετία ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο ανοίγοντας το σκορ στο 14’ με τον Ντούα να εκμεταλλεύεται την υπέροχη κάθετη πάσα του Έμπισερ. Λίγο πριν «βγει» το πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 44’, η Ελβετία έκανε το 0-2 με τον Έμπισερ να σκοράρει από μακριά με ένα πολύ όμορφο φαλτσαριστό σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ουγγαρία ανέβασε την απόδοσή της, ψάχνοντας ένα γκολ για να μπει ξανά στο παιχνίδι.

Οι Ούγγροι το βρήκαν στο 64ο λεπτό με τον Βάργκα να μειώνει μετά από συστημένη σέντρα του Σομποσλάι. Στο φινάλε η Ουγγαρία πίεζε για το γκολ της ισοφάρισης, όμως στο 90+3’ ο Εμπολό εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στην άμυνα και «έγραψε» το τελικό 3-1.

Ουγγαρία – Ελβετία 1-3

Euro 2024: Όμιλος A, 1η αγωνιστική
Γήπεδο: Cologne Stadium – Κολωνία
Σκόρερ: 64’ Βάργκα / 14’ Ντούα, 44’ Έμπισερ, 90+3’ Εμπολό
Οι συνθέσεις:

Ουγγαρία: Γουλάτσι, Λανγκ (46′ Μπόλα), Α. Ζαλάι (79′ Ντάρνταϊ), Φιόλα, Ορμπάν, Νάγκι (67′ Κλεϊνχέισλερ), Σομποζλάι, Κέρκεζ (79′ Άνταμ), Σέφερ, Βάργκα, Σαλάι

Ελβετία: Ζόμερ, Βίντμερ (68′ Στεργίου), Ακάντζι, Φρόιλερ (86′ Σιέρο), Τζάκα, Ροντρίγκες, Βάργκας (74′ Εμπολό), Ντουά (68′ Αμντουνί), Εντόι (86′ Ρίντερ), Έμπισερ, Σερ

Διεθνή

Στη Νιούκαστλ ο Βλαχοδήμος, στην Μπενφίκα ο Παυλίδης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Διεθνή

EURO 2024: Ξεχωρίζει το Γαλλία – Βέλγιο, κόντρα σε “Έλληνες” η Πορτογαλία

Συνεχίστε την ανάγνωση

Διεθνή

Πρόκριση με μπόλικο άγχος για την Αγγλία κόντρα στην Σλοβακία!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO