Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Ηφαιστος: Πιστός συνοδοιπόρος ο αειθαλής Αντρέας Γαρυφαλής

Ο έμπειρος επιθετικός θα… συνοδεύσει τον Ηφαιστο και στην Α’ κατηγορία Χανίων

 

Για έκτη χρονιά θα παραμείνει στην ομάδα του Ηφαίστου ο Αντρέας Γαρυφαλής. Ο αειθαλής επιθετικός ανανέωσε την συνεργασία του με τους πρωταθλητές της Β’ ΕΠΣΧ και έτσι θα συνοδεύσει τον Ηφαιστο στην παρθενική της παρουσίας στην Α’ κατηγορία Χανίων. “Είμαστε τυχεροί που ο εμπειρότερος όλων συνταξιδιώτης σε όλη την πορεία μας θα παραμείνει στην ομάδα μας”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Ηφαίστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Είναι γνωστό πως η ομάδα μας λόγο της παρθενικής της παρουσίας στο Α τοπικό θα κληθεί να πλεύσει σε αχαρτογράφητα νερά. Το γεγονός αυτό δημιουργεί την ανάγκη παρουσίας ενός έμπειρου συνοδοιπόρου ο όποιος έχει κάνει με επιτυχία αυτό ταξίδι, ώστε να σου υποδεικνύει ξέρες και κακοτοπιές να σε συμβουλεύει ποια ρότα να πάρεις ώστε να έχεις ήρεμα νερά, κι όταν τα πράγματα ζορίζουν να “κάνει και κουπί” .

Είμαστε τυχεροί που ο εμπειρότερος όλων είναι ήδη συνταξιδιώτης σε όλη την πορεία μας τα τελευταία 5 χρόνια και θα παραμείνει. Με μεγάλη χαρά γνωστοποιούμε στο φίλαθλο κοινό πως ο Αντρέας Γαρυφαλής, και τη προσεχή σεζόν, θα φοράει τη φανέλα της ομάδας μας.

Αντρέα σου ευχόμαστε να είσαι υγιής ώστε να συνεισφέρεις τα μέγιστα στην φετινή προσπάθεια.
Το ταξίδι μας συνεχίζεται.

 

Α' ΕΠΣΧ

Παρελθόν από την Σπάθα ο Νίκος Περαθωράκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαλεβελάκη ο Ήφαιστος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO