Connect with us

Ακαδημίες

ΕΘΚ: Για την Κ19 του Άρη οδεύει ο 17χρονος Χρήστος Γεωργιάδης!

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportcaster.gr, ο 17χρονος γκολκίπερ της ΕΘΚ επιλέχθηκε από την Κ19 του Άρη και την ερχόμενη εβδομάδα θα αποφασιστεί εάν θα μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη!

 

Σημαντική επιτυχία για τον 17χρονο τερματοφύλακα της ΕΘΚ, Χρήστο Γεωργιάδη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του sportcaster.gr επιλέχθηκε από την Κ19 του Άρη. Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός γκολκίπερ που αγωνίζεται στην ΕΘΚ τα τελευταία δύο χρόνια, βρέθηκε ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη το περασμένο Πάσχα για να δοκιμαστούν από τους «κίτρινους».

Ο Γεωργιάδης ξεχώρισε με την παρουσία του κι έτσι επιλέχθηκε από τους ανθρώπους του Άρη για την Κ19. Την ερχόμενη εβδομάδα, άνθρωποι του Άρη θα βρεθούν στα Καθιανά για το camp που είναι προγραμματισμένο και τότε πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι σχετικές συζητήσεις τόσο με την ομάδα, όσο και με την οικογένεια του 17χρονου ποδοσφαιριστή. Είναι πολύ πιθανό ο Χρήστος Γεωργιάδης να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, όμως αυτό θα κριθεί από την απόφαση που θα πάρει η οικογένεια.

ΕΠΣΧ

Κάτοχος διπλώματος UEFA B’ ο Καλαιτζίδης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

3o Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων: Ο απολογισμός του πολυπληθέστερου camp τερματοφυλάκων στο νησί

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO