Connect with us

Υγρός Στίβος

Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος αποθέωσε την λειτουργία του ΝΟ Χανίων!

Χαρακτηρίζοντας τον ως ένα εργοστάσιο παραγωγής αθλητών υψηλού επιπέδου, ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Κυριάκος Γιαννόπουλος, πραγματοποίησε επίσκεψη στον Ναυτικό Ομιλο Χανίων.

 

Ο κ. Γιαννόπουλος έκανε για μια ακόμα φορά την τιμή στον Ναυτικό Ομιλο να παρευρεθεί στα νέα του γραφεία, στα οποία μάλιστα πραγματοποίησε άτυπα κι ένα… ποδαρικό, αφού λειτουργούν εδώ και λίγες ημέρες.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρόεδρο και άλλα μέλη του ΔΣ, αλλά και με προπονητές του ΝΟΧ, στους οποίους φρόντισε πολλές φορές ν’ αποδώσει τα εύσημα για το αποτέλεσμα που παράγουν.

Ειδικότερα, ο κ. Γιαννόπουλος σημείωσε ότι διαχρονικά ο ΝΟΧ έχει αναδείξει μεγάλους αθλητές και αθλήτριες σε όλα τα αθλήματα, τονίζοντας ότι είναι ένα από τα κορυφαία που υπάρχουν στην Ελλάδα, ενώ αναγνώρισε τη μεγάλη του συμβολή στις επιτυχίες του ελληνικού υγρού στίβου.

Ο πρόεδρος του ΝΟ Χανίων, Γιάννης Χίνος, ευχαρίστησε τον κ. Γιαννόπουλο για την επίσκεψη του, επισημαίνοντας ότι δίνει δύναμη στο σωματείο, ενώ τόνισε την πολύ καλή επικοινωνία που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές εδώ και πολύ καιρό.

Πέραν των παραπάνω, στον κ. Γιαννόπουλο τέθηκαν ζητήματα που αφορούν σε κάθε περίπτωση τις δυσκολίες και τα εμπόδια κάτω από τα οποία οι αθλητές του ΝΟ Χανίων προσπαθούν να διακρίνονται. Εγινε αναφορά στις εγκαταστάσεις και τονίστηκαν τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν ενώ από εκεί και πέρα έγινε μεγάλη αναφορά και στα μεγάλα κόστη τα οποία επιβαρύνουν κάθε χρόνο τις οικογένειες των αθλητών για τις αποστολές στις διοργανώσεις της Ομοσπονδίας. Σε αυτό ειδικά το σημείο ζητήθηκε από τον κ. Γιαννόπουλο να φροντίσει ούτως ώστε να φιλοξενούνται στα Χανιά περισσότερες διοργανώσεις, κάτι που αποτελεί πάγιο αίτημα τα τελευταία χρόνια, ενώ του προτάθηκε να δίνονται οικονομικά κίνητρα στους αθλητές των σωματείων από την περιφέρεια ανάλογα με τη θέση που καταλαμβάνουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Ο κ. Γιαννόπουλος άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον και πολλή προσοχή τα αιτήματα των ανθρώπων του Ναυτικού ομίλου, τονίζοντας ότι θα φροντίσει από την πλευρά του να κάνει το καλύτερο δυνατό μιας και όπως σημείωσε, η Ομοσπονδία οφείλει να στέκεται δίπλα στα σωματεία και ειδικότερα στον Ναυτικό Ομιλο Χανίων για τη μεγάλη του προσφορά στον ελληνικό αθλητισμό.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Γιαννόπουλος βρίσκεται στην Κρήτη προκειμένου μεταξύ άλλων να παραστεί στους αγώνες κολύμβησης “Τσέτσο Γκολομέεβ” που θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο αυτό το Σαββατοκύριακο.

Πόλο

Με Μυριοκεφαλιτάκη η Εθνική στο “Thetis Cup”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Β’ Εθνική: Οι αντίπαλοι του ΑΟΑΝ στο Final 8

Συνεχίστε την ανάγνωση

Υγρός Στίβος

Πράπα – Μυλωνάκη: Τελευταίο συμβούλιο – Έκλεισε ένας κύκλος με βαθιά συγκίνηση

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO